Fotbal intern

Nadia Comăneci şi Brad Pitt, împreună pe covorul roşu

UPDATE / Aseară, Nadia Comăneci a păşit pe covorul roşu la Studiourile Universal Pictures din Los Angeles, unde a avut loc premiera filmului "Unbroken", regizat de Angelina Jolie. Împreună cu...
16.12.2014 | 13:47
Nadia Comaneci si Brad Pitt impreuna pe covorul rosu

UPDATE / Aseară, Nadia Comăneci a păşit pe covorul roşu la Studiourile Universal Pictures din Los Angeles, unde a avut loc premiera filmului “Unbroken”, regizat de Angelina Jolie. Împreună cu soţul său, Bart Conner, Nadia s-a fotografiat alături de amfitrionul evenimentului, Brad Pitt.

La premieră au mai participat atleta Lolo Jones, înotătoarea Jessica Hardy, înotătorul Dominik Meichtry şi fostul baschetbalist Jason Collins.

nadia-buna

 

––––––––––––––––––––––––––––––-

Peste cîteva zile, lungmetrajul “Unbroken” va ajunge în cinematografele din întreaga lume. La premiera oficială, regizoarea Angelina Jolie a vrut să-i aibă alături pe toţi cunoscuţii atletului Louis Zamperini, eroul filmului ei. Iar Nadia e cap de listă!

Nadia Comăneci (53 de ani) şi soţul ei, Bart Conner, vor onora invitaţia Angelinei Jolie de a fi prezenţi la premiera filmului “Unbroken”, o megaproducţie cinematografică, al cărei regizor este chiar celebra divă de la Hollywood.

Filmul, care se anunţă de pe acum a fi unul deosebit, prezintă viaţa atletului Louis Zamperini, care a concurat la Olimpiada din 1936, de la Berlin, în proba de 5.000 de metri, clasându- se pe locul opt în finală.

Românca, printre cunoştinţele lui Zamperini

Atletul, care a fost considerat un erou al Americii, el luptînd în cel de-al Doilea Război Mondial, a decedat anul acesta, la vîrsta de 97 de ani, din cauza unei pneumonii care l-a supus unei lupte incredibile cu moartea pe parcursul a 40 de zile.

În cele din urmă, atletul s-a stins împăcat, în prezenţa întregii lui familii. Însă Nadia Comăneci, olimpica de 10, a avut ocazia să-l cunoască pe eroul american.

“Am avut marea onoare să-l cunoaştem şi noi pe Zamperini. Faptul că s-a făcut un film despre viaţa lui este un lucru fantastic. Am înţeles că la această premieră au fost invitate mari personalităţi ale olimpismului”, a confirmat Nadia Comăneci pentru Libertatea. Astfel, românca va defila pe covorul roşu al lansării de la Hollywood, umăr la umăr cu celebra ei gazdă, Angelina Jolie.
Sursă: libertatea.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!