Life

Anghel Damian a vrut să fie sportiv. Cum a ajuns actorul din serialul Vlad în această lume

24.03.2021 | 15:07
Anghel Damian a vrut sa fie sportiv Cum a ajuns actorul din serialul Vlad in aceasta lume
ADVERTISEMENT

Anghel Damian este cunoscut pentru rolul pe care-l joacă în serialul „Vlad”, însă puțină lume știe că a avut o cu totul altă pasiune în copilărie, sportul. Artistul a povestit recent cum a renunțat la antrenamente în favoarea actoriei. 

Vedeta a dezvăluit că până aproape de vârsta majoratului a jucat baschet, sport pe care l-a iubit foarte mult, dar pe care l-a abandonat din mai multe motive, unul dintre acestea fiind o accidentare serioasă. Ulterior, a vrut să dea la Drept, dar s-a răzgândit pe ultima sută de metri.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă iubitul Liei Bugnar a ales calea actoriei, meserie pe care o practică cu cel mai mare drag. Anghel Damian a jucat în numeroase piese de teatru încă din perioada liceului, însă și-a dat seama de drumul pe care-l vrea să-l urmeze ceva mai târziu.

Anghel Damian, despre meseria de actor. Cum și-a descoperit pasiunea

„Am vrut să fiu baschetbalist multă vreme, cam până pe la 17 ani. Apoi, mă gândeam să dau la Drept. Doar cu câteva săptămâni înainte de admitere am decis să dau la Actorie. Cred că rebeliunea e o etapă firească a oricărui copil sănătos. E dovada devenirii.

ADVERTISEMENT

M-am oprit din mai multe motive. Primul: am suferit o accidentare care mi-a dat timp să mă gândesc la o posibilă viață de sportiv și la alternative.

Al doilea: mi-am dat seama că nivelul de joc din România este slăbuț în comparație cu alte țări și lipsa unei infrastructuri sportive m-ar fi costat (atât în plan fizic, cât și în plan material).

ADVERTISEMENT

Al treilea: o ceartă cu antrenorul meu de atunci a fost șutul în fund care mi-a dat un pas înainte pe alt plan”, a declarat Anghel Damian într-un interviu acordat revistei viva.ro.

Tânărul actor în vârstă de 29 de ani și Lia Bugnar (52 de ani), fosta concurentă de la „Asia Express”, trăiesc o frumoase poveste de dragoste de mai bine de 8 ani, în ciuda diferenței majore dintre ei. S-au cunoscut prin intermediul pasiunii pe care o împărtășesc, relația lor fiind una discretă.

ADVERTISEMENT

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare acum ceva timp și ne-am îndrăgostit pe scenă. Dacă o privești din perspectiva asta, e aproape o poveste clișeu între actori. Aici vine partea amuzantă: suntem de mult timp împreună, doar că am intrat în atenția presei recent, odată cu expunerea noastră publică în proiecte de televiziune.

Lumea o vede ca pe ceva nou, o nouă picanterie din showbiz, pentru noi în schimb e ceva cât se poate de firesc. Și, evident, locuim împreună”, a spus artistul despre actrița cu 22 de ani mai mare decât el, notează click.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: