Life

Anghel Damian, ”adoptat” de părinții lui Theo Rose. Ce cadou a găsit sub bradul de Crăciun în casa socrilor

Anghel Damian s-a integrat destul de repede în familia socrilor! Regizorul a petrecut Crăciunul împreună cu Theo Rose și părinții acesteia.
26.12.2022 | 20:30
Anghel Damian adoptat de parintii lui Theo Rose Ce cadou a gasit sub bradul de Craciun in casa socrilor
Anghel Damian, regizorul serialului în care joacă iubita sa, Theo Rose. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anghel Damian a petrecut Crăciunul în cea de-a doua sa familie de-acum, adică împreună cu părinții lui Theo Rose, femeia care îl va face tătic în curând.

Anghel Damian, Crăciun cu familia lui Theo Rose

Regizorul serialului „Clanul” și actrița din aceeași producție de la PRO TV au petrecut împreună de sărbători, iar Anghel a avut ocazia să cunoască mai bine familia iubitei artiste.

ADVERTISEMENT

Actorul a participat și la desfacerea cadourilor pe care Moș Crăciun le-a lăsat sub brad. Tatăl cântăreței a fost marele maestru de ceremonie, iar când Anghel Damian a văzut ce a primit în dar, a fost profund impresionat.

Olteanca s-a uitat la el și a zâmbit, amuzându-se pe seama cadoului pe care iubitul ei l-a primit: „Ai primit șubă”.

ADVERTISEMENT

„Ce culoare frumoasă”, a remarcat Anghel Damian, în timp ce descoperea darul. Cadorisită a fost și Nina, mama interpretei de muzică pop-dance și manele, aceasta alegându-se cu o pătură electrică, gri, care a încântat-o foarte tare.

anghel damian
Anghel Damian, descoperind cadoul de Crăciun. Foto: Instagram

Cântăreața, despre succes și vestea că va deveni mamă

Theo Rose mai are puțin și va aduce pe lume primul ei copil, un băiețel, după cum a dezvăluit de curând vedeta în cadrul unui eveniment special organizat pentru dezvăluirea sexului bebelușului.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt fericită, eu sunt fericită că sunt însărcinată. Eu sunt foarte fericită că o să am un copil. Eu sunt înnebunită după copii. Știu că chestia asta o să mă împlinească cu totul.

Eu abia aștept să transfer grija. Și despre asta era anxietatea mea. Mă gândeam prea mult la mine. Mă gândeam mult la ce poate să mi se întâmple mie, la cât de greu îmi e. Nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil. Nu mai ai timp să fii anxios”, a dezvăluit recent artista în podcastul lui Radu Țibulcă.

ADVERTISEMENT

În cadrul aceluiași interviu online, Theo a vorbit și despre succesul ei fulminant: „Apar foarte mulți oameni care au un succes de moment, dar se întâmplă asta pentru că nu au fost pregătiți pentru asta și s-au trezit într-un punct în care au avut succes.

Dacă muncești pentru asta de când ești mic, nu mai vezi succesul ca fiind sclipiciul. Știu că sunt oameni care mă urmăresc. Știu că trebuie să răspund pentru ceea ce scot pe gură. De multe a trebuit să-mi dau seama singură”.

ADVERTISEMENT