Life

Anghel Damian, detalii despre nunta cu Theo Rose: “Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru”

Anghel Damian a oferit câteva detalii despre nunta cu Theo Rose. Cei doi urmează să devină soț și soție în viitorul apropiat.
18.06.2024 | 14:00
Anghel Damian detalii despre nunta cu Theo Rose Vrem ca acest legamant sa fie doar al nostru
Theo Rose și Anghel Damian, detalii despre nuntă. Sursa foto: Captură YouTube Fain&Simplu
ADVERTISEMENT

Anghel Damian a oferit câteva detalii despre nunta cu Theo Rose. Regizorul a vorbit despre marele eveniment, care va avea loc în viitorul apropiat. Ceremonia va fi una restrânsă, alături de apropiați.

Anghel Damian a oferit detalii despre nunta cu Theo Rose

Theo Rose și Anghel Damian sunt împreună de doi ani, iar în iunie 2023 a venit pe lume fiul lor. Cei doi au fost întotdeauna discreți în legătură cu relația lor, însă au făcut câteva dezvăluiri de când formează un cuplu.

ADVERTISEMENT

Cei doi se vor căsători în curând, iar Anghel Damian a oferit câteva detalii despre evenimentul mult așteptat. Nunta  ar trebui să aibă loc în această vară, mai exact în august.

Inițial, evenimentul va fi unul restrâns și vor fi prezenți doar cei apropiați. Petrecerea va fi, însă, una mare, dar nu va avea loc imediat. Cei doi nu se grăbesc, dar dor face acest pas la un moment dat.

ADVERTISEMENT

“Vedem nunta ca pe un eveniment intim, ca pe un legământ în doi. Nunta cu mulți invitați ar fi ceva ulterior acestui legământ. Nu am stabilit încă date, tematici și altele de genul.

Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început și, când vom avea timp să respirăm, cu siguranță vom găsi o formulă de petrecere mai mare”, a declarat actorul și regizorul pentru Viva.

ADVERTISEMENT

Regizorul a mai vorbit și despre petrecere, spunând că sunt doar două variante posibile. Partenerul lui Theo Rose spune că poate fi un adevărat petrecăreț, spre surprinderea tuturor. Sunt, însă, și situații în care preferă să stea liniștit.

“Depinde foarte mult de petrecere, dar sunt eclectic în manifestări. Oscilez între exuberanță și reținere. Fie dansez ca un nebun și îi surprind până și pe cei apropiați, fie stau liniștit și studiez situații și întâmplări, mă poziționez ca un observator – probabil e un defect profesional”, a mai spus Anghel Damian.

ADVERTISEMENT

Cum se descurcă Theo Rose și Anghel Damian în rolul de părinți

Theo Rose și Anghel Damian au un fiu de un an, iar rolul de părinte este cel mai important pentru ei. Amândoi încearcă să-și aleagă bine proiectele în care se implică și să nu facă prea multe lucruri deodată, astfel încât să se poată ocupa de băiețelul lor.

“Încercăm pe cât posibil să eficientizăm munca, să ne împărțim responsabilitățile, să ne alegem cu atenție proiectele și să nu ne mai risipim în o mie de lucruri.

Dintre toate, rolul de părinte este cel mai important și, de aici, totul decurge firesc. Dacă știi cu adevărat ce e important pentru tine, totul se așază în forma acelui lucru și obstacolele devin din ce în ce mai ușor de depășit”, a adăugat Anghel Damian.

ADVERTISEMENT
Tags:
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate...
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate de județ a fost deja potop
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”