Life

Anghel Damian, dezvăluiri despre începutul relației cu Theo Rose: ”E foarte greu ca adevărul să fie vizibil”

Anghel Damian, detalii despre primele întâlniri cu Theo Rose. Regizorul serialului Clanul a povestit cum a început legătura.
20.05.2024 | 10:19
Anghel Damian dezvaluiri despre inceputul relatiei cu Theo Rose E foarte greu ca adevarul sa fie vizibil
Anghel Damian, detalii despre primele întâlniri cu Theo Rose. Regizorul serialului Clanul a povestit cum a început legătura. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anghel Damian, dezvăluiri despre începutul relației cu Theo Rose. Vedeta de la Pro TV consideră că este foarte greu ca adevărul să fie vizibil în momentul în care se petrec foarte multe evenimente. Ce părere are despre presa mondenă.

Anghel Damian, detalii despre primele întâlniri cu Theo Rose. Regizorul serialului Clanul a povestit cum a început legătura

Anghel Damian, detalii despre primele întâlniri cu Theo Rose. Regizorul serialului Clanul a povestit cum a început legătura amoroasă cu fosta moderatoare de la SuperStar România. Cei doi formează un cuplu de la jumătatea anului 2022.

ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste a început pe platourile de filmare de la Pro TV. Cunoscutul artist era într-o relație cu Lia Bugnar, motiv pentru care atunci au apărut foarte multe informații neașteptate despre iubirea tinerilor.

Cu toate acestea niciunul nu a dorit să iasă la rampă și să spună cum stau lucrurile, de fapt. Regizorul susține că presa a creat o ficțiune, a denaturat adevăruri, a inventat și a agresat pentru a atrage atenția asupra sa și a iubitei sale.

ADVERTISEMENT

„Am fost prinși în acest tăvălug, s-au spus minciuni despre noi și, din păcate, oricât ai încerca să repari daunele produse de cancanuri, este foarte greu ca adevărul să fie vizibil în mijlocul acestor furtuni.

Recunosc că am fost puțin bulversat la început, dar apoi m-am întors la esență, și anume să trăiesc pur și simplu, fiind perfect împăcat cu adevărul nostru”, a declarat Anghel Damian pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Anghel Damian, despre relația cu părinții lui Theo Rose

Anghel Damian a dezvăluit și care este relația pe care o are cu părinții lui Theo Rose. Regizorul serialului Clanul are o legătură foarte apropiată cu familia partenerei de viață care l-a ”adoptat” instant în sânul lor.

Împreună formează o familie cu de toate, cu multă diversitate și umor. Sunt uniți prin iubire, mai ales că îi leagă și un copil care este adorat de toată lumea. Sasha este un băiețel care a venit pe lume în urmă cu aproape un an.

ADVERTISEMENT

„De certat, nu prea ne certăm, dar când mai iese „Leul din noi, de cele mai multe ori primul pas spre împăcare îl face cel care a început cearta”, a mai spus Anghel Damian, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini...
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini rare cu Melissa. Transformare spectaculoasă!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României