Life

Anghel Damian, mesaj impresionant de la fosta iubită, Lia Bugnar. Ce i-a transmis scenarista

Anghel Damian (31 de ani) păstrează legătura cu fosta iubită, Lia Bugnar, de care s-a despărțit după 8 ani de relație. Postarea făcută de fosta concurentă de la Asia Express.
24.08.2022 | 17:44
Anghel Damian mesaj impresionant de la fosta iubita Lia Bugnar Ce ia transmis scenarista
Anghel Damian, aprecieri de la Lia Bugnar după despărțire. Ce i-a spus fosta iubită. Sursa foto: Instagram / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Regizorul serialului Clanul, de la Pro TV, a primit un mesaj impresionant de la fosta parteneră de viață. Ce i-a transmis scenarista în vârstă de 53 de ani, care nu a șters toate imaginile cu tânărul care i-a fost iubit o perioadă lungă.

Anghel Damian, aprecieri de la Lia Bugnar după despărțire. Ce i-a spus fosta iubită

Anghel Damian și Lia Bugnar au format un cuplu solid și unit, însă au ajuns pe drumuri separate. Cei doi păstrează o relație foarte bună în continuare, dovadă fiind chiar postarea făcută pe scenaristă în social media.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Asia Express are numai cuvinte de laudă pentru actualul iubit al lui Theo Rose. În plus, actrița i-a urat toate cele bune și un parcurs cât mai frumos în cariera pe care și-a ales-o, cea de regizor.

„Ești perfect și cu ramă, și fără. Defectul pozelor e că surprind doar exteriorul, noroc cu privirea care lasă un pic din frumusețea dinăuntru să se vadă. Bravo, să tot faci și să te bucuri!”, este mesajul primit de Anghel Damian de la Lia Bugnar, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Ce fain ai zis! Felicitari pentru film!”, a completat Cătălina Grama, actrița cunoscută și sub numele de Jojo.

Anghel Damian, actor în filmul Oameni de treabă

Postarea actorului are legătură cu premiera filmului Oameni de treabă, în care vedeta de la Pro TV joacă un rol important, în persoana lui Vali. Producția spune povestea unui polițist dintr-un sat unde corupția e un mod de viață.

ADVERTISEMENT

Vasile Muraru, Crina Semciuc și Iulian Postelnicu se numără printre actorii care fac parte din distribuția filmului în regia lui Paul Negoescu. Scenariul este scris de Radu Romaniuc și Oana Tudor.

„Fotografia asta a fost făcută după 15 ore de plimbat prin aeroporturi, zboruri anulate, îmbarcări respinse și aproximativ 7 ore de somn cumulate din ultimele 50.

ADVERTISEMENT

Când, în sfârșit, am ajuns la Sarajevo, m-au luat pe sus și m-au dus la ședința foto dinaintea premierei filmului Oameni de treabă. 

Protocolul de premieră te obligă să semnezi portretul la ceremonie – un fel de automângâiere narcisiacă – și el să rămână expus până a doua zi, când va fi înlocuit de alt portret: un alt actor, din următorul film în premieră”, este o parte din postarea realizată de Anghel Damian pe Instagram.

ADVERTISEMENT