Life

Anghel Damian, primele declarații despre sarcina iubitei sale. Theo Rose a confirmat că va fi mamă

Anghel Damian, reacție după ce s-a aflat de sarcina lui Theo Rose. Ce a mărturisit regizorul serialului Clanul, difuzat la Pro TV.
16.11.2022 | 16:00
Anghel Damian primele declaratii despre sarcina iubitei sale Theo Rose a confirmat ca va fi mama
Anghel Damian, reacție după ce s-a aflat de sarcina lui Theo Rose. Ce a mărturisit regizorul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Actorul și regizorul cu care se iubește jurata de la Vocea României a făcut primele declarații despre sarcina iubitei sale. Frumoasa șatenă, în vârstă de 24 de ani, a confirmat la rândul că va fi mamă peste câteva luni.

Anghel Damian, reacție după ce s-a aflat de sarcina lui Theo Rose. Ce a mărturisit regizorul

Anghel Damian nu a ascuns faptul că este în culmea fericirii de când partenera sa de viață, Theo Rose, a rămas însărcinată. Regizorul serialului Clanul ar fi vrut ca vestea să fie oferită de el sau de iubita sa, însă lucrurile au stat altfel.

ADVERTISEMENT

Sunt de aproximativ 4 luni împreună și sunt mai bucuroși ca niciodată că vor fi părinți în curând. Momentan cântăreața nu știe ce poartă în pântece, dar are câteva nume pregătite: Mario pentru băiat și Natalia pentru fată.

„Este o perioadă din viața noastră în care suntem compleșiți de fericire și emoții. Vestea venirii unui copil este o bucurie inexprimabilă. Ne-am fi dorit să putem da noi vestea, să împărtășim bucuria noastră atunci când am fi simțit că trebuie făcut acest lucru.

ADVERTISEMENT

Dar tot ce contează acum este că suntem bine și le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis gânduri bune”, a mărturisit Anghel Damian pentru protv.ro.

Theo Rose a dat cărțile pe față. Ce spune despre sarcină

Theo Rose a confirmat în urmă cu numai câteva ore că urmează să devină mamă pentru prima oară. Dezvăluirea artistei a venit după o zi lungă de tăcere, în care nu a dorit să vorbească deloc pe marginea acestui subiect.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta artistă și jurată de la Vocea României le-a spus internauților cum ar vrea să fie strigat copilul său și al lui Anghel Damian.

„E adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese vreau să-l strigați nepoate sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții”, a declarat cântăreața pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cei care au aflat prima oară vestea despre sarcina lui Theo Rose au fost părinții actriței din serialul Clanul, care locuiesc în comuna Izvoarele din județul Prahova. Tatăl tinerei a vorbit deschis despre acest aspect.

ADVERTISEMENT