Sport

Anghel Iordănescu a răbufnit când a auzit de problema stadioanelor: „De ce să merg la Buzău să văd FCSB – CFR?”

Anghel Iordănescu a răbufnit când a auzit de problema stadioanelor, fiind indignat de ideea că FCSB și CFR Cluj pot juca la Buzău derby-ul din ultima etapă.
07.05.2022 | 10:12
Anghel Iordanescu a rabufnit cand a auzit de problema stadioanelor De ce sa merg la Buzau sa vad FCSB  CFR
Anghel Iordănescu a răbufnit când a auzit de problema stadioanelor. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer consideră că orice echipă poate juca pe orice stadion făcut din bani publici dacă plătește, amintind și de meciurile naționalei, care au fost mutate de pe arena din Ghencea în Giulești.

Anghel Iordănescu a răbufnit când a auzit de problema stadioanelor

Anghel Iordănescu a răbufnit când a auzit de problema stadioanelor din România, mai exact de faptul că există echipe care își asumă arenele făcute din bani publici, încercând să interzică accesul altor formații:

ADVERTISEMENT

„Am refuzat să comentez poziția ministrului apărării. Suntem prieteni, dar nu din prietenie am refuzat să comentez, cred că i-a lăsat pe cei de la CSA să decidă”.

„Din punctul meu de vedere, orice echipă care își dorește să joace pe Ghencea, Giulești, Arcul de Triumf, Târgu Jiu, se poate duce să joace acolo.

ADVERTISEMENT

Înțeleg că va fi greu să accepte fanii CSA Steaua, dar e treaba suporterilor”, a mai spus fostul selecționer, la TV DigiSport.

„De ce să merg la Buzău să văd FCSB – CFR Cluj?”

Anghel Iordănescu a continuat și a oferit un răspuns tăios privind posibilitatea ca ultima etapă dintre FCSB și CFR Cluj să se dispute pe stadionul din Buzău, deși există stadioane în București libere pentru a fi folosite.

ADVERTISEMENT

„De ce să nu joace echipa națională pe Ghencea dacă plătește, de ce să nu joace naționala pe Ghencea dacă plătește. La fel și la nivelul cluburilor. Că nu te acceptă galeria? Ăsta e riscul și problema ta.

Eu ca suporter îmi doresc să văd meciuri pe cele mai moderne stadioane. De ce să mă duc la Buzău? Și să mă ierte cei de la Buzău, dar de ce să mă duc până la Buzău să văd meciul FCSB-CFR Cluj?”, a mai spus Anghel Iordănescu.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 1,78 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT