Sport

Anghel Iordănescu, furios după declarațiile lui Marius Șumudică la adresa lui Edi: „Unii veneau la națională să schimbe aerul”

Anghel Iordănescu a fost furios după declarațiile pe care Marius Șumudică le-a făcut despre selecția lui Edi pentru meciurile cu Bosnia și Finlanda.
20.09.2022 | 20:52
Anghel Iordanescu furios dupa declaratiile lui Marius Sumudica la adresa lui Edi Unii veneau la nationala sa schimbe aerul
Anghel Iordănescu, furios după declarațiile lui Marius Șumudică la adresa lui Edi. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

„Tata Puiu” atrage atenția asupra faptului că unii jucători ai naționalei României veneau la lot fără să aibă o dorință arzătoare de a reprezenta țara.

Anghel Iordănescu, furios după declarațiile lui Marius Șumudică la adresa lui Edi

Anghel Iordănescu a fost furios după declarațiile pe care Marius Șumudică le-a făcut la adresa lui Edi în privința selecției pentru meciurile din Nations League:

ADVERTISEMENT

„A venit timpul unei schimbări. N-aș vrea să intru și să pronunț nume de jucători și de modul în care unii dintre băieții noștri se prezentau la națională.

A făcut Șumudică afirmația că își doresc jucătorii X și Y să vină la națională. Da, își doresc să vină ca să schimbe aerul de la echipa de club cu aerul de la echipa națională”.

ADVERTISEMENT

„Eu când dădeam un jucător afară de la antrenament, jucătorii plângeau, acum unii dintre ei abia așteaptă să fie dați afară de la antrenamente”, a spus Anghel Iordănescu, la TV DigiSport.

„Nu înțeleg de ce nu a fost chemat Mitriță la națională. El și dacă joacă prost îl las 90 de minute, cum făceam cu Alibec. La fel și cu Maxim. Păi suntem nebuni? El marchează și pasează decisiv în campionatul Turciei și se bat cluburile mari pe el”, au fost declarațiile lui Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

„Ne batem joc de antrenorii mari ai României!”

Anghel Iordănescu a vorbit și despre situația lui Dan Petrescu la CFR Cluj, despre care FANATIK v-a oferit toate detaliile în exclusivitate, fiind de părere că patronul Neluțu Varga își bate joc de tehnician:

„E incredibil că ne batem joc de antrenorii mari ai României. Nu îl cunosc pe patronul CFR-ului, dar nu îmi vine să cred că s-a ajuns la momentul în care să se îndoiască de antrenorul său. Dan Petrescu este unul dintre cei mai valoroși antrenori ai României. A câștigat titluri, a dus echipa în Europa și este contestat.

ADVERTISEMENT

Nu spunem ce fac acești patroni ai noștri care își permit să facă transferuri, să schimbe din mers, să se bage la echipă. Vin și vă întreb, mai mergem mult cu acești patroni, care de fapt împrumută cluburile, care își iau banii imediat cum clubul a primit o sumă mai mare de bani.

Jos pălăria cu Rapid, cu ce se întâmplă acolo. Se întâmplă lucruri bune pentru că e lăsat Mutu să își facă treaba, pe lângă faptul că e o emulație a fanilor”.

„Faceți un calcul cu câți bani a băgat Gigi și cât a scos. Eu am fost unul dintre cei care l-au presat pe Edi să vină la FCSB și tot eu l-am presat să plece de la echipă. Eu îl sfătuiesc pe Dan Petrescu să nu renunțe la clauza de reziliere.

Numele pe care îl are CFR i se datorează și lui Dan Petrescu. E simplu ce se întâmplă acum. Iei 2-3 membri din galerie, nu vreau să spun că se bagă mâna în buzunare și de la cei 2-3 se duce mai departe în toată tribuna.

Haideți să-l lăsăm pe Dan Petrescu să-și facă treaba. Strigă tribuna la Argeș să-l dăm afară pe Prepeliță, care în primul an aduce echipa în prima ligă, cu un lot cu care nu puteai fi nici în primele 10 din Liga 2”, a mai spus fostul selecționer.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,25 este cota pentru „2 solist” la meciul Finlanda – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT