Sport

Anghel Iordănescu a intervenit după criticile lui Gigi Becali: „Am vorbit jumătate de oră! Nu i-am spus nici lui Edi”

Anghel Iordănescu a intervenit în problemele apărute la FCSB, acolo unde Gigi Becali a criticat jocul echipei și indirect pe Edi Iordănescu, antrenorul „roș-albaștrilor”.
12.11.2021 | 19:47
Anghel Iordanescu a intervenit dupa criticile lui Gigi Becali Am vorbit jumatate de ora Nu iam spus nici lui Edi
ADVERTISEMENT

Tata Puiu a simțit nevoia să intervină și să îi explice patronului „roș-albaștrilor” mai multe aspecte ale fotbalului, printre care și faptul că rezultatele sunt cele care contează în cele din urmă, jocul frumos urmând să vină cu timpul.

Totodată, Anghel Iordănescu a comentat și duelul dintre România și Islanda, scor 0-0, luându-i apărarea lui Mirel Rădoi, considerând că selecționerul nu este vinovat pentru rezultat.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu l-a sunat pe Gigi Becali după ce l-a criticat pe Edi

Anghel Iordănescu l-a sunat pe Gigi Becali la scurt timp după noile critici ale patronului FCSB-ului despre jocul echipei, fiind nemulțumit că Tănase și compania nu fac spectacol pe teren:

„Nu pot să comentez pentru că am avut o discuție de jumătate de oră cu Gigi Becali și nu aș vrea să spună că vărs.

ADVERTISEMENT

Dacă nu i-am spus nici lui Edi despre discuția noastră telefonică, nu vă pot spune nici dumneavoastră. Aseară, naționala a avut tot ce și-ar fi putut dori un patron, mă refer la Gigi Becali.

A avut posesie, a dominat, și-a creat ocazii, a tras la poartă, a avut cornere, tot ce-și putea dori un patron și a făcut 0-0”.

ADVERTISEMENT

„În fotbal, contează rezultatul. Performanța se face pe rezultat. În condițiile în care ai mulți jucători accidentații, vii după Covid, nu știu cum ar fi putut obține o echipă rezultate, decât jucând la maximum pentru rezultat și cu șansă”, a mai spus Anghel Iordănescu la TV DigiSport.

Anghel Iordănescu i-a luat apărarea lui Mirel Rădoi

Anghel Iordănescu i-a luat apărarea lui Mirel Rădoi după remiza albă cu Islanda și crede că selecționerul nu ar trebui să fie dat afară: Nu aș vorbi despre plecarea lui Mirel Rădoi în acest moment. Mai este un meci. Dacă el a făcut o greșeală nepermisă să anunțe acum o lună jumate că va pleca, eu nu voi face acest lucru. S-a greșit.

ADVERTISEMENT

Iar greșeala a fost facută de ambele părți, și de FRF și de Rădoi. Trebuia să se discute despre un pachet care să includă ultimele două meciuri din grupă, iar, în eventualitatea unui baraj, contractul să se prelungească automat.

Să îi dea și lui Rădoi șansa să joace până la ultimul joc și să aibă și FRF ceva palpabil în mână și să nu fie lăsată înaintea jocurilor din baraj.

Este de vină Mirel Rădoi că ăștia stăteau pe trei linii și se aruncau și erau disperați și au făcut totul să împiedice victoria? Asta e nația românească. Când ne ajungem și avem un contract bun și jucăm în străinătate… e vorba și despre mentalitate și despre educație”.

„Dacă eram președintele FRF, nu îl dădeam afară pe Rădoi nici măcar în situația aceasta. Îi făceam un contract nou. În momentul de față, Rădoi este omul care a adus acești jucători tineri la echipa națională.

A lucrat cu toți de la U21. Este singurul care cunoaște exact tot ce mișcă în fotbalul românesc. Dacă erau disponibili Gică Hagi sau Dan Petrescu, mă mai gândeam, dar acum aș merge cu Mirel Rădoi. Abia acum a devenit un antrenor foarte bun”, a mai spus Anghel Iordănescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 3,45 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT