Sport

Anghel Iordănescu îi ia apărarea fiului Edi: „Am tot schimbat antrenori la națională! Trebuie să mai umblăm și la jucători”

Anghel Iordănescu i-a luat apărarea lui Edi, fiind de părere că selecționerii naționalei României au tot fost schimbați în ultima perioadă, dar problema poate fi la jucători.
03.08.2022 | 11:19
Anghel Iordanescu ii ia apararea fiului Edi Am tot schimbat antrenori la nationala Trebuie sa mai umblam si la jucatori
Anghel Iordănescu îi ia apărarea fiului Edi. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer a mărturisit că Edi Iordănescu este optimist în privința ultimelor două meciuri din Liga Națiunilor și că analizează toate meciurile din SuperLiga.

Anghel Iordănescu îi ia apărarea fiului Edi

Anghel Iordănescu i-a luat apărarea fiului său Edi după rezultatele echipei naționale, fiind de părere că o mare problemă este și în rândul „tricolorilor”:

ADVERTISEMENT

„E încrezător, analizează meciurile din competiția internă, se gândește la ce a rămas de jucat și ce poate face nou pentru meciurile din această competiție”.

„Îl văd în continuare extrem de încrezător, e adevărat că șansele sunt aproape nule, dar, cu toate astea, speră să poate aduce la echipa națională jucători care să formeze noua echipă”, a mai spus Anghel Iordănescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Am tot schimbat selecționerii în ultimul timp!”

Anghel Iordănescu a continuat și a explicat de ce schimbarea selecționerului nu este o soluție viabilă pentru viitorul echipei naționale: „De-a lungul ultimei perioade, am tot schimbat selecționerii.

A fost Contra, l-am schimbat, a fost Rădoi, l-am schimbat. Acum e Edi, iar dacă următoarele două rezultate nu vor fi bune, sunt șanse și ca el să fie schimbat.

ADVERTISEMENT

Eu sunt de părere că problema este și la jucători, motiv pentru care cred că ar trebui ca unii să fie lăsați acasă”.

Edi a avut și probleme de lot, nu l-a avut la dispoziție pe Ianis Hagi, care e accidentat, nu l-a avut la dispoziție nici pe Dennis Man, alt jucător important.

ADVERTISEMENT

Nu s-a putut baza nici pe Stanciu la meciurile din Liga Națiunilor, plecat în China. Nu a fost o situație chiar ușoară”, a mai spus fostul selecționer.

România urmează să joace împotriva Finlandei și a Bosniei în Liga Națiunilor. În primele patru meciuri din Liga Națiunilor, „tricolorii” au pierdut trei partide cu Muntenegru de două ori, scor 0-2, 0-3 și cu Bosnia, scor 0-1, câștigân o singură partidă cu Finlanda, scor 1-0.

ADVERTISEMENT