Sport

Anghel Iordănescu îi spulberă visurile lui Gigi Becali de a da o nouă lovitură. „Să uite de cele 120 de milioane pe Coman”

Fostul selecționer Anghel Iordănescu e categoric în privința șanselor unui transfer pe o sumă considerabilă a lui Florinel Coman. ”Tata Puiu” îi transmite lui Gigi Becali să nu mai viseze zeci de milioane.
03.08.2022 | 15:59
Anghel Iordanescu ii spulbera visurile lui Gigi Becali de a da o noua lovitura Sa uite de cele 120 de milioane pe Coman
Florinel Coman nu va fi transferat niciodată pe zeci de milioane de euro, în transmite Anghel Iordănescu lui Gigi Becali. © FOTO:Vasile Mihai-Antonio/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Visul lui Gigi Becali de a încasa o sumă importantă pentru un eventual transfer al lui Florinel Coman se îndepărtează cu fiecare meci în care evoluția fotbalistului este, în continuare, departe de așteptări.

Anghel Iordănescu: ”Mbappe să devină din nou Coman”

Florinel Coman este cel mai scump jucător pe care Gigi Becali l-a transferat în întreaga istorie a clubului FCSB. Nu mai puțin de 3 milioane de euro a plătit latifundiarul celor de la Viitorul Constanța pentru a-și asigura serviciile atacantului.

ADVERTISEMENT

Avea doar 19 ani în 2017 când a semnat cu gruparea roș-albastră, iar viitorul i se contura extrem de frumos. Încântat de calitățile și evoluțiile jucătorului, la acea vreme, Becali i-a fixat o clauză de reziliere astronomică, de aproximativ 100 de milioane de euro.

Ultimele sezoane au fost, însă, de coșmar pentru cel alintat ”Mbappe”. O accidentare l-a ținut departe de teren o vreme îndelungată, iar de la revenire jocului lui a fost mai degrabă modest decât dătător de speranțe.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu nu crede că Gigi Becali va încasa o sumă consistentă în cazul unui eventual transfer și i-a transmis fotbalistului să-și pună ordine în viața privată pentru a redeveni jucătorul care a fost.

”În primul rând, «Mbappe», așa cum este alintat de patron, de tribună, trebuie să devină din nou Coman. Să-și pună ordine în viața privată. Să nu uite un lucru! Talente avem în fotbal, dar fotbalul înseamnă muncă, muncă, disciplină, seriozitate, lucruri pe care nu le poți abandona.

ADVERTISEMENT

Patronul să uite de cele 120 de milioane, 80 de milioane, să aprecieze cei care vor să-l cumpere cât valorează. Și dacă vrea să mai negocieze, să facă asta la vânzare”, a conchis Anghel Iordănescu, pentru ProSport.

Cele mai mari oferte pentru Florinel Coman

În ciuda așteptărilor patronului Gigi Becali, Florinel Coman nu a avut oferte de ordinul zecilor de milioane de euro, chiar dacă au fost cluburi interesate să-l transfere.

ADVERTISEMENT

Vărul omului de afaceri, Giovani Becali, a dezvăluit în urmă cu doi ani că de fapt cele mai mari oferte au fost de 9 milioane de euro. Una din Statele Unite ale Americii, iar anterior una de la Sporting Lisabona.

De fiecare dată, însă, Gigi Becali a încercat să obțină cel puțin 10 milioane, plus procente dintr-un viitor transfer, iar negocierile s-au împotmolit.

  • 156 de meciuri a jucat Florinel Coman în toate competițiile pentru FCSB. A marcat 35 de goluri și a oferit 40 de pase decisive
  • 3 milioane de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, conform transfermarkt

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 8,50 este cota pentru ”X și sub 1,5 goluri” la DAC Dunajska Streda – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT