Sport

Anghel Iordănescu îl avertizează pe Octavian Popescu: „Momentan, e doar un talent!”

Anghel Iordănescu l-a avertizat pe Octavian Popescu, despre care spune că este talentat, dar că mai trebuie să demonstreze până să fie o certitudine.
07.05.2022 | 13:18
Anghel Iordanescu il avertizeaza pe Octavian Popescu Momentan e doar un talent
Anghel Iordănescu îl avertizează pe Octavian Popescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer a vorbit și despre tinerii fotbaliști români care s-au ratat de-a lungul timpului, deși aveau un potențial imens.

Anghel Iordănescu îl avertizează pe Octavian Popescu

Anghel Iordănescu l-a avertizat pe Octavian Popescu, despre care a spus că încă mai are de tras pentru a deveni o certitudine pentru fotbalul românesc, amintind de alți tineri fotbaliști care s-au ratat în ciuda talentului lor.

ADVERTISEMENT

„Toți așteptăm în aceste ultime meciuri să vedem un fotbal, nu neapărat ce am văzut în Champions League, la Manchester City, Real Madrid sau Liverpool, dar măcar un ritm mai susținut. De la acest ritm suferă fotbalul românesc și echipa națională, de la determinare, de la puterea de joc.

Vă dau un exemplu. Mă uit și îl admir pe acest jucător lăudat de toată lumea, Octavian Popescu, de la FCSB. Îl admir și eu pentru talentul lui, dar, deocamdată, e doar un talent, iar dacă cei de la FCSB nu îi vor corecta jocul, se vor trezi că realizările sunt din ce în ce mai puține”, a spus Anghel Iordănescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să îl învețe cineva să dea drumul la minge!”

Anghel Iordănescu a continuat și i-a transmis câteva sfaturi puștiului FCSB-ului: „Toate mingile pe care le primește, le primește static sau cu preluare înapoi.

Are o tehnică bună, iar dacă Gigi Becali vrea să îl vândă la un preț bun, trebuie să îl învețe cineva că trebuie să dea drumul la minge, să mai joace dintr-o atingere sau că trebuie să mai facă demarcări și în profunzime”.

ADVERTISEMENT

„Avem mulți jucători talentați, dar, îmi pare rău să o spun, nu vrem să înțelegem că mulți dintre ei sunt doar talentați și trebuie să își corecteze jocul.

Se pierd mulți jucători. Îmi aduc aminte că, după turneul din Italia la U21, am fost toți entuziasmați, am spus că avem o generație bună, să-i promovăm în bloc, dar am zis de atunci: să avem răbdare.

ADVERTISEMENT

Din acești jucători care sunt acum, nu știu dacă rămân 5-6 jucători care să dea randament la echipa națională”, a mai spus Anghel Iordănescu.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,67 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT