Sport

Anghel Iordănescu îl presează pe Gigi Becali: „Edi mai are nevoie de 3-4 jucători la FCSB!”

Anghel Iordănescu l-a presat pe Gigi Becali să mai aducă jucători la FCSB.
04.09.2021 | 16:46
Anghel Iordanescu il preseaza pe Gigi Becali Edi mai are nevoie de 34 jucatori la FCSB
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer este de părere că Edi Iordănescu mai are nevoie de încă trei sau patru jucători la FCSB, motiv pentru care îi cere lui Gigi Becali să mai aducă fotbaliști la echipă.

Anghel Iordănescu consideră că FCSB poate să se lupte la titlu, cu o singură condiție, aceea ca echipa să mai primească jucători de experiență.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu îl presează pe Gigi Becali să aducă jucători la FCSB

Anghel Iordănescu îl presează pe Gigi Becali să mai aducă jucători la FCSB, pentru ca vicecampioan României să mai aibă șanse reale la titlu. De la venirea lui Edi Iordănescu, la FCSB au ajuns până acum Claudiu Keșeru și Valentin Gheorghe.

„Îmi e foarte greu să vorbesc despre FCSB, pentru că am și eu interdicție, nu prin contract, ci prin consens să vorbesc. Din punctul meu de vedere, nu mă așteptam să-și respecte Gigi Becali promisiunile legate de contract și mă bucur.

ADVERTISEMENT

Cred că cel mai important lucru, Edi a uitat să-l treacă în contract, și anume susținerea patronului prin aducerea de jucători. Eu cred că erau nevoie de șase jucători la echipă, sunt mulți jucători care nu au multă experiență.

Nu uitați, antrenorul FCSB-ului a spus că e deschis pentru plecările jucătorilor în străinătate, dar dacă pleacă Moruțan, se accidentează Coman, Tănase, dacă pleacă Vali Crețu, așa cum e el, din motive de club… dar ai nevoie de jucători pentru că banca FCSB-ului e foarte subțire”, a început Anghel Iordănescu discursul.

ADVERTISEMENT

„Trebuie încă 3-4 jucători la echipă!”

„Mi-a fost teamă de degringolada aceea, pentru că la un lot experimentat cum are CFR-ul, acei jucători se adună, se completează și contează mult ce fac în grup.

A venit Dan Petrescu, care a pus o condiție importantă. El renunță la 7-8 jucători, dar a spus clar ce jucători vrea să aducă la echipă.

ADVERTISEMENT

Din acest punct de vedere, jos pălăria pentru faptul că, deși sunt probleme financiare la CFR Cluj, patronul văd că i-a făcut toate potele lui Dan Petrescu”, a continuat Anghel Iordănescu.

„Că nu am fost de acord cum a procedat cu Șumudică și Copilu, asta nu mi-a plăcut, nu cred că vedem așa ceva în Europa.

În primul rând, șansele lui Edi nu sunt legate de Dan Petrescu, sunt legate de Gigi Becali, și anume să îl forțeze să aducă încă 3-4 jucători.

Punctele pe care le are în momentul de față CFR Cluj se diminuează, dacă reușești să transferi câțiva jucători care să influențeze jocul echipei, atunci șansele încă sunt reale, pentru că e lung campionatul, dar și play-off-ul”, a mai spus Anghel Iordănescu, la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT