Sport

Anghel Iordănescu, impresionat de negocierile dintre Edi și Gigi Becali: „Nu l-am văzut niciodată atât de deschis!”

Anghel Iordănescu a fost impresionat de negocierile purtate de Edi Iordănescu și Gigi Becali.
17.08.2021 | 21:20
Anghel Iordanescu impresionat de negocierile dintre Edi si Gigi Becali Nu lam vazut niciodata atat de deschis
ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu a recunoscut că nu l-a văzut niciodată pe Gigi Becali atât de deschis la negocieri, cum s-a întâmplat acum, cu Edi, pentru venirea sa la FCSB, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

„Tata Puiu” este de părere că la FCSB este nevoie de mai multă muncă și seriozitate din partea fotbaliștilor, despre care spune că au fost prea mult timp răsfățați.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu, impresionat de negocierile purtate de Edi cu Gigi Becali

Anghel Iordănescu a recunoscut că a rămas impresionat de felul în care s-au purtat negocierile între Edi și Gigi Becali, el având o discuție cu patronul FCSB-ului în această dimineață, 17 august:

„Nu știu ce să zic, am auzit că a semnat, ba că nu a semnat, dacă e să mă iau după Gigi Becali, pare că a semnat. Vă spun sincer, Gigi Becali nu a fost niciodată atât de deschis și atât de cooperant.

ADVERTISEMENT

Știu că nu s-a discutat despre salariul, salariul a fost propus de Gigi Becali, Edi a spus că e interesat doar de performanță”.

În privința salariului, Gigi Becali a anunțat că Edi Iordănescu va primi exact aceeași sumă de bani pe care o primea la CFR Cluj în sezonul trecut, fără să precizeze suma exactă: „Are salariul pe care îl avea la CFR, dacă el vrea să-l spună, să spună. El de acum e proprietarul echipei”.

ADVERTISEMENT

„E nepermis să ai două șuturi pe poartă în 90 de minute!”

Anghel Iordănescu a continuat și i-a certat pe jucătorii „roș-albaștrilor”, făcând referire la derby-ul pierdut cu Rapid, scor 0-1, spunând că jucătorii FCSB-ului sunt răsfățați prea mult:

„Tot respectul pentru ce a făcut Rapid, dar e nepermis ce au făcut copiii lui Gigi Becali, trebuiau să găsească drumul spre gol. Eu fac o precizare, am ținut mereu cu fotbaliștii români…

ADVERTISEMENT

Dar am observat asta în ultima perioadă, mereu e vina altcuiva, a antrenorului, a patronilor, niciodată a jucătorilor, asta le-am reproșat jucătorilor de la FCSB după meciul cu Rapid”.

„E nepermis să nu ai două șuturi pe poartă clare în 90 de minute. Eu spun că sunt jucători prea răsfățați, chiar dacă au mai fost și certați de Gigi Becali.

Am avut o discuție cu Gigi Becali și din toate punctele de vedere a fost extrem de decis. La FCSB trebuie muncă și disciplină de fier”, a mai spus Anghel Iordănescu, la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 1,78 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT