Fotbal intern

Anghel Iordănescu, în vizită la noul stadion din Ghencea: „Sunt de-a dreptul impresionat!” Video

22.05.2020 | 17:57
Anghel Iordanescu in vizita la noul stadion din Ghencea Sunt dea dreptul impresionat Video
Anghel Iordănescu, în vizită la stadionul „Ghencea”: „Sunt impresionat! Noua arenă va aduce noi performanțe pentru România”. Sursă foto: prosport.ro
ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu s-a aflat în vizită la stadionul „Ghencea”, alături de Daniel Oprița, antrenorul CSA Steaua, și a mărturisit că a rămas impresionat de noua arenă.

Anghel Iordănescu, în vizită la stadionul „Ghencea”

Anghel Iordănescu a fost invitat de Mădălin Hîncu, comandantul Clubului Sportiv al Armatei, pentru a face o vizită noului stadion „Ghencea”, alături de Daniel Oprița, antrenorul CSA Steaua și de Simona Gherman, campioană olimpică la scrimă.

ADVERTISEMENT

„Rămân impresionat pentru ceea ce văd, ceea ce s-a realizat și sunt convins că acest stadion va aduce din nou performanța în fotbalul românesc”, a spus Anghel Iordănescu pentru Steaua TV.

Mesajul ferm al lui Gică Popescu în războiul dintre CSA Steaua și FCSB

Gică Popescu consideră că Ministerul Apărării Naționale nu ar putea obține profit din găzduirea meciurilor pe noul stadion „Ghencea”: „Administrarea unui astfel de obiectiv este foarte costisitoare.

ADVERTISEMENT

Eu cred că proprietarul stadionul, în speță MaPN trbuie să găsească diferite modalități pentru a găsi bani pentru administrarea stadionului.

Eu nu văd cum ar putea scoate MaPN bani din organizarea meciurilor de Liga a 3-a, Liga a 2-a. Acest stadion nu trebuie să fie un centru de cost, ci un centru de profit”.

ADVERTISEMENT
„Ambițiile acestea.. nu le văd rostul pentru ca o echipă care poate să aducă bani, astfel încât costurile de întreținere să fie mici, nu văd rostul unor ambiții de genul ăsta. Și echipa națională ar putea juca acolo”, mai crede Gică Popescu la TV Pro X.
Laurenţiu Reghecampf a jucat pentru una dintre echipe şi a antrenat-o pe cealaltă, considerând că actuala FCSB este continuatoarea de drept a echipei care lua Cupa Campionilor Europeni în 1986.

„Eu nu am simțit absolut nimic, n-am simțit că s-ar fi pierdut ceva. E aceeași echipă! Nu s-a schimbat absolut nimic. E o problemă juridică, una care se va rezolva.

Să sperăm că cei de la CSA vor ține echipa pe care o au, dar va fi foarte greu să ajungă la cota pe care FCSB o are în momentul de față. Mă refer în special la punctajul pe care FCSB îl are în cupele europene“, a spus „Reghe”.