Sport

Anghel Iordănescu, ironic în privința transferului lui Dennis Man la Parma: „Iar i-a păcălit Giovanni!”

Anghel Iordănescu a fost ironic la adresa transferului lui Dennis Man, spunând că Giovanni Becali i-a păcălit pe italieni să îl cumpere pe jucător.
09.06.2021 | 20:57
Anghel Iordanescu ironic in privinta transferului lui Dennis Man la Parma Iar ia pacalit Giovanni
ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu este de părere că oamenii din fotbalul românesc se amăgesc visând la transferuri pe mulți bani, în condițiile în care echipele românești și naționala nu se mai califică în competiții importante.

Fostul selecționer consideră că echipele din România trebuie să continue să investească în tineri fotbaliști, pentru că altfel lucrurile vor merge doar în mai rău.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu, irnoic în privința transferului lui Dennis Man la Parma

Anghel Iordănescu a vorbit despre transferurile pe bani mulți la care visează mulți patroni români, printre care și Gigi Becali, spunând că transferul lui Dennis Man la Parma a fost realizat pentru că Giovanni Becali „i-a păcălit” pe italieni:

„Ar trebui să ne trezim, că încă visăm. Mi-e greu să îl cred pe Gigi, prietenul lui Ilie. E și prietenul meu, mă corectez. Visăm și visăm frumos.

ADVERTISEMENT

Trebuie să înțelegem odată pentru totdeauna că dacă facem negustorie de jucători, trebuie să facem performanță. Avem nevoie de calificări cu echipa națională, avem nevoie de calificări europene cu echipele de club”.

„Nu ai cum în astfel de condiții… cu ce îl vinzi pe Tavi Popescu cu 50 de milioane de euro, cu echipament, îmbrăcat și cu tot cu Gigi Becali, să terminăm cu poveștile astea. Haideți să ne interesăm de echipa națională, că asta contează.

ADVERTISEMENT

Jos pălăria în fața CFR-ului, jos pălăria în fața lui Dan Petrescu pentru performanțe. Știți cum l-a vândut pe Man? Haideți că iar îi păcălește Giovanni și cu Victor.

Îl admir pe Gigi Becali că ține clubul FCSB și o parte din cluburile din România, dar și el crede că aceste lucruri se vor prelungi la infinit. Nu, dacă fotbalistic nu obții performanță, dacă la națională nu mergem la turnee finale, ne vom duce în jos”, a mai spus fostul selecționer la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Gigi Becali a fost șmecher și a ascultat de cineva!”

Anghel Iordănescu a continuat și a spus că echipele românești trebuie să continue să investească în tineri jucători, altfel lucrurile nu vor sta bine pentru fotbalul din România:

„Avem nevoie să nu ne batem joc de antrenori români, care stau acum pe margine. În afară de Viitorul nu s-a bătut nimeni pe Gică Hagi. Mă refer la echipa națională, dacă îl aduci acolo, vă spun eu, nu va fi pretențios deloc, el va fi interesat de tricoul național.

FCSB termină pe locul doi și dă afară antrenorul, Craiova câștigă Cupa României și caută antrenor. Mă refer că CFR Cluj termină pe primul loc și câștigă Supercupa, dar nu se ajunge la o înțelegere cu antrenorul, deși nu era vorba de bani”.

„Gigi Becali a fost șmecher și a ascultat de cineva și a transferat numai jucători români, tineri.

Eu cred că Federația trebuie să facă o regulă cu 7 jucători pe teren formați din propria Academie, trebuie să investim în tineri, dacă nu… ne rămâne să îl criticăm pe Rădoi și să ne uităm la Macedonia de Nord”, a mai spus resemnat Anghel Iordănescu.

ADVERTISEMENT