Sport

Anghel Iordănescu, ironic la adresa FCSB-ului: „Nu ştiu dacă acest campionat va fi câştigat de cea mai bună echipă”

15.05.2021 | 10:22
Anghel Iordanescu ironic la adresa FCSBului Nu stiu daca acest campionat va fi castigat de cea mai buna echipa
ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu îi înțeapă pe cei de la FCSB și e de părere că titlul în Casa Pariurilor Liga 1 ar putea să nu fie câștigat de cea mai bună echipă.

Fostul selecționer este suporterul celor de la CFR Cluj în acest final de campionat, pe care o consideră cea mai bună echipă din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Deși la CFR Cluj se vorbește despre înlocuirea lui Edi Iordănescu cu Adrian Mutu, fiul lui „Tata Puiu” nu regretă în niciun caz venirea în Gruia.

Anghel Iordănescu își dorește ca CFR Cluj să câștige titlul

Anghel Iordănescu e cel mai mare fan al lui CFR Cluj în acest sezon și l-a lăudat pe Iordănescu Jr., care a reușit să recupereze distanța față de FCSB și a devenit lider în playoff pentru prima oară în acest sezon, după ce ratase șansa de nu mai puțin de cinci ori.

ADVERTISEMENT

Fostul mare antrenor al Stelei își dorește în mod firesc ca echipa fiului său să cucerească al patrulea titlu consecutiv în Liga 1, o performanță greu de egalat în viitorul apropiat: „Mi-aş dori foarte mult ca CFR să câştige campionatul. E acolo juniorul (n.r. – Edi Iordănescu) şi din punctul meu de vedere a făcut o treabă foarte bună, în condiţiile în care a preluat o echipă în cădere liberă”.

Iordănescu senior nu se mai aștepta ca CFR Cluj să se mai bată și în acest sezon la câștigarea titlului, prin prisma faptului că păreau o echipă îmbătrânită și stoarsă de puteri: „Câştigase trei ani campionatul, o echipă destul de uzată, cu o medie de vârstă înaintată, dar el a reuşit să recupereze puncte, pe care FCSB şi Craiova le aveau când a preluat echipa. Nu ştiu dacă acest campionat va fi câştigat de cea mai bună echipă”, a mai spus fostul antrenor conform Look Sport.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu anunță un final de sezon incendiar: „Campionatul se va juca la Cluj cu titlul pe masă!”

Anghel Iordănescu anunță un scenariu de tip thriller în finalul acesta de sezon din Casa Pariurilor Liga 1, în care care e 100% convins că titlul se va juca în derby-ul din runda finală dintre CFR Cluj și FCSB: „(n.r. – Se va ajunge la până la ultimul meci?) Da, cred că da! Deşi în ultimele etape, trei dacă nu mă înşel, sunt nişte jocuri extrem de importante, care pot să rupă echilibrul mai devreme de ultimul meci. Campionatul se va juca la Cluj cu titul pe masă”, a fost previziunea extrem de palpitantă a „Generalului”.

În final, Iordănescu a trimis câteva săgeți și către Federația Română de Fotbal, care consideră că a greșit când a luat decizia de mări numărul echipelor de la 14 la 16 într-un an cu un turneu final (EURO 2016).

ADVERTISEMENT

„Federaţia a greşit cu faptul că a crescut numărul echipelor de la 14 la 16 într-un an cu EURO. A fost şi această criză sanitară, n-au avut date disponibile care să dea competiţiei şi un răgaz de respiro”, a mai atras atenția Puiu Iordănescu.

Iordănescu l-a criticat și pe Gigi Becali

Anghel Iordănescu nu înțelege încăpățânarea lui Gigi Becali de a trimite jucători de la prima echipă la FCSB II, în încercarea de a opri pe CSA Steaua în drumul spre promovarea în liga a doua: „Am văzut că Gigi Becali încerca prin toate mijloacele să se opună promovării Stelei. Nu l-am înţeles”, a mai declarat acesta surprins de decizia patronului FCSB.

„El, care totuşi a apărut la Steaua cu mulţi ani din urmă, adus de Gică Hagi. La început nu se pricepea la fotbal, dar încet, încet, se ataşase foarte mult de Steaua stând între noi…”, și-a adus aminte fostul mare jucător și antrenor al Stelei despre perioada în care latifundiarul din Pipera a intrat în anturajul echipei.

Marcel Pușcaș a dezvăluit că Gigi Becali a plătit doar trei milioane de euro pentru a cumpăra Steaua București, o sumă cu mult mai mică decât valoarea ulterioară: „Becali a dat 3 milioane de dolari atunci. Într-adevăr, brandul nu făcea 3 milioane de dolari, făcea mult mai mult”, a explicat acesta.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,70 este cota pentru “ambele marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT