Sport

Anghel Iordănescu, optimist în privința echipelor românești din cupele europene: „Se califică toate!”

Anghel Iordănescu este optimist în privința echipelor românești din cupele europene și este sigur că toate formațiile se vor califica mai departe în Conference League.
27.07.2022 | 22:38
Anghel Iordanescu optimist in privinta echipelor romanesti din cupele europene Se califica toate
Anghel Iordănescu, optimist în privința echipelor românești din cupele europene. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer consideră că indiferent de meciurile mai puțin reușite ale formațiilor din România, returul turului 2 preliminar din Conference League va fi de succes.

Anghel Iordănescu, optimist în privința echipelor românești din cupele europene

Anghel Iordănescu a mărturisit că este optimist în privința meciurilor echipelor românești din manșa retur a turului doi preliminar din Conference League și este sigur că FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi se vor califica mai departe. CFR Cluj a trecut deja mai departe, scor 4-1 la general cu Inter Escaldes.

ADVERTISEMENT

„Sunt convins că toate echipele se vor califica mai departe, CFR e calificată deja. Avem nevoie de aceste calificări. Nu numai că sunt optimist, dar cred că echipele noastre se vor califica, va fi altfel returul echipelor noastre acum.

Când ne întoarcem astăzi la ce se întâmplă în fotbalul nostru, ajungem să avem emoții cu orice echipă. Iar a avut Petrescu dreptate.

ADVERTISEMENT

Pentru el orice meci e dificil și greu, niciodată nu poate declara că echipa lui va fi sigur câștigătoare. Important e că CFR-ul s-a calificat și cred că și cele trei echipe vor urma exemplul”, a spus Anghel Iordănescu, la TV DigiSport.

„Indiferent de antrenor, FCSB trebuie să se califice!”

Anghel Iordănescu a continuat și a glumit amar pe seama remizei făcute de CFR Cluj în Andorra, cu Inter Esclades, scor 1-1, însă nu dezarmează în privința meciurile europene ale echipelor noastre:

ADVERTISEMENT

„Și eu aveam tabieturile mele și eu aveam declarațiile mele standard, încercam să țin jucătorii în priză. S-au schimbat timpurile, s-a schimbat fotbalul, dar, din punctul meu de vedere, cred că astăzi se exagerează prea mult.

Dacă ajungi să tremuri cu echipe din Andorra, e clar că am scăzut la nivel și noi și nu e bine”.

ADVERTISEMENT

„Dacă unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului nostru, mă refer la Tănase, a plecat înainte de acest meci, pot spune că va fi greu, dar rămân la părerea că FCSB trebuie să se califice, indiferent de ce antrenor e acolo sau de ce prim 11 aliniază”, a mai spus fostul selecționer.

ADVERTISEMENT