Sport

Anghel Iordănescu, pus la zid în scandalul FCSB – CSA Steaua: „E mult prea mare ca să nu se poziționeze într-o tabără”

Anghel Iordănescu a fost pus la zid de către Basarab Panduru, pentru că nu dorește să se poziționeze într-o tabără în disputa FCSB - CSA Steaua.
06.11.2022 | 11:53
Anghel Iordanescu pus la zid in scandalul FCSB  CSA Steaua E mult prea mare ca sa nu se pozitioneze intro tabara
Anghel Iordănescu, pus la zid în scandalul FCSB - CSA Steaua. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

„Pandi” consideră că Anghel Iordănescu reprezintă o legendă a clubului, motiv pentru care trebuie să își spună opinia în privința „adevăratei Steaua”.

Anghel Iordănescu, pus la zid în scandalul FCSB – CSA Steaua

Basarab Panduru l-a pus la zid pe Anghel Iordănescu, după ce fostul selecționer nu a vrut să se poziționeze în nicio tabără în scandalul FCSB – CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

„Nu mi se pare normal ca Anghel Iordănescu să nu se poziționeze într-o tabără în privința Stelei. E mult prea mare, a însemnat mult prea mult în istoria Stelei pentru a nu se poziționa într-o direcție pe subiectul ăsta.

Steliștii vor să audă ce se întâmplă, nu vor să audă că nu se spune nimic, mai ales din partea unei legende precum Anghel Iordănescu”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu, dezamăgit după FCSB – West Ham 0-3

Anghel Iordănescu a vorbit la finalul meciului pierdut de FCSB pe teren propriu cu West Ham, fiind de părere că Nicolae Dică nu trebuia schimbat de Gigi Becali:

„Din păcate, nu am văzut prea multe lucruri bune. O seară tristă, care ne decepționează pe toți. Faptul că pierdem cu 0-3, cu o echipă de rezerve, nu ne poate da speranțe.

ADVERTISEMENT

Fotbalul românesc suferă în primul rând la nivel de conducători. Eu cred că Dică nu trebuia schimbat. E trist să ai 10 sau 11 antrenori schimbați după 16 etape de Liga 1”.

„Trebuie să recunoaștem că CFR Cluj e echipa noastră cea mai valoroasă. A fost criticat Petrescu, dar uite că duce echipa în primăvară.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să comentez ce se întâmplă la Steaua și nu știu ce e acolo, nu cunosc situația”, a mai spus Anghel Iordănescu la finalul meciului de pe Arena Națională.

  • 72 de ani a împlinit Anghel Iordănescu pe 4 mai

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,30 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Rapid. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT