Fotbal intern

Scandalul Popescu- Iordănescu ia amploare: “N-avea dreptul ăsta!”

S-a reaprins cearta între fostul selecţioner şi fostul căpitan al naţionalei. Anghel Iordănescu a răbufnit la adresa lui Popescu
24.02.2018 | 08:25
Scandalul Popescu Iordanescu ia amploare Navea dreptul asta

Gică Popescu şi Anghel Iordănescu sunt certaţi deja de câţiva ani. Fostul selecţioner a fost acuzat în termeni duri de ex-căpitanul naţionalei că l-a “trădat” şi că a ales să facă parte din echipa lui Răzvan Burleanu, iar “Generalul” a ţinut să explice ce s-a întâmplat de fapt. 

”Vreau să am o discuţie bărbătească cu Gică Popescu. Eu consider că nu are dreptul să facă afirmaţiile pe care le-a făcut. El trebuie să ştie un lucru. Eu eram la Federaţie, adus de Mircea Sandu şi nu am fost adus de Burleanu. Domnul Burleanu m-a găsit în Federaţie. Eu am intrat în echipa lui Gică Popescu, iar dacă Gică Popescu candida şi pierdea alegerile, a doua zi îmi luam bagajele şi plecam din Federaţie. Am rămas, nu să-l ajut pe Burleanu, ci fotbalul românesc”, a spus Iordănescu la Telekomsport. 

Anghel Iordănescu a răbufnit! “Mai e un aspect!”

Problema “trădării” şi a trecerii în echipa lui Burleanu nu e singura dintre cei doi. Conform informaţiilor FANATIK.RO, Popescu îi reproşează lui Iordănescu şi că în momentul procesului său nu a intervenit pentru a-l apăra, deşi “Baciul” e convins că “Generalul” ar fi putut face acest lucru. Iordănescu a preferat să treacă sub tăcere acest aspect. 

“Ăsta e doar aspectul sportiv, mai e un aspect în relaţia cu Gică Popescu pe care nu-l pot spune în faţa camerelor. Vreau s-o lămuresc direct, faţă în faţă cu el. Ceea ce regret este că Gică Popescu nu are nici dreptul să facă o astfel de afirmaţie la adresa mea şi nu are dreptul să mă ponegrească. Nu are dreptul! Atâta timp cât nu discută cu mine, să-mi spună în faţă ce are să-mi spună!”, a încheiat Iordănescu.