Sport

Anghel Iordănescu a aflat că Edi va fi demis de la FCSB, dar nu i-a spus: „Am vorbit cu Gigi! Știam cu două zile înainte”

Anghel Iordănescu știa că Edi va fi dat afară de la FCSB. A recunoscut că și-a dat seama încă de la ultima convorbire telefonică cu patronul Gigi Becali.
18.11.2021 | 20:26
Anghel Iordanescu a aflat ca Edi va fi demis de la FCSB dar nu ia spus Am vorbit cu Gigi Stiam cu doua zile inainte
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer a recunoscut că este supărat pentru ce s-a întâmplat și ar vrea să mai discute încă o dată cu Gigi Becali, care nu l-a mai sunat după demiterea fiului său de la FCSB, pentru a lămuri mai multe aspecte.

Anghel Iordănescu a vorbit și despre propunerea lui Gheorghe Mustață de a lua echipa de la Gigi Becali fără jucători, însă a recunoscut că nu a discutat niciodată cu liderul Peluzei Nord, însă este deschis unui dialog viitor.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu știa că Edi va fi demis de la FCSB, dar nu i-a spus

Anghel Iordănescu a recunoscut că știa de faptul că Edi va fi demis de la FCSB cu două zile înainte să fie oficializată plecarea sa de la vicecampioana României, însă a preferat să nu îi spună fiului său despre ultima discuție telefonică purtată cu patronul Gigi Becali, pe care este supărat.

Deși este supărat pe Gigi Becali, fostul selecționer al României a recunoscut că așteaptă un telefon de la patronul „roș-albaștrilor” pentru a lămuri mai multe aspecte:

ADVERTISEMENT

„Acolo este un patron mare, tare, puternic, nu vreau să-i pronunț numele, hai să zicem pentru un moment, până când îmi mai trece supărarea sau până când mă mai sună, că tot nu m-a mai sunat.

Nu știu dacă s-ar rezolva problemele, dar cred că ar trebui să lămuresc unele lucruri cu el, eu știam de vineri ceea ce se va întâmpla duminică, de când vorbisem la telefon cu el și credeți-mă că nu i-am spus juniorului discuția asta.

ADVERTISEMENT

În urma ce mi-a spus el, am ajuns la concluzia că lucrurile sunt clare”.

„Cu domnul Mustață nu am vorbit niciodată!”

Anghel Iordănescu a continuat și a vorbit și despre propunerea lui Gigi Mustață de a cumpăra FCSB de la Gigi Becali, fără jucători, pentru a începe un nou proiect:

„S-a mai spus demult că Iordănescu și Oprea au vrut să ia echipa, nici de departe să se apropie astfel de speculații de realitate.

ADVERTISEMENT

Nici Ministerul Apărării Naționale nu marșează acum pe această soluție. Nu vreau să comentez mai multe”.

„Cu domnul Mustață nu am vorbit niciodată, nu îl cunosc, putem discuta și de acolo să stabilim sau nu diverse, dar de vorbit nu am vorbit nimic”, a mai spus Anghel Iordănescu, la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 3.50 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT