Fotbal intern

Anghel Iordănescu, supărat în continuare pe șefii de la CSA Steaua: ”M-am simțit ciudat”

18.03.2021 | 12:09
Anghel Iordanescu suparat in continuare pe sefii de la CSA Steaua Mam simtit ciudat
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer al echipei naționale a României, Anghel Iordănescu, este supărat în continuare pe șefii de la CSA Steaua pentru că nu a fost invitat la recepția noului stadion din Ghencea.

Recepția arenei a fost făcută la finalul lunii noiembrie și multe nume mari din istoria clunului ”roș-albastru” nu au fost invitate la eveniment.

ADVERTISEMENT

”Tata Puiu” a vizitat stadionul Steaua în primăvara anului trecut, când încă se afala în construcție, și a rămas impresionat de cum arată arena.

Cum l-au supărat conducătorii clubului CSA Steaua pe Anghel Iordănescu

”Nu mă întrebați dacă aș lucra la CSA Steaua, când eu nu am fost chemat nici la recepția stadionului din Ghencea. Ca om cu peste 300 de meciuri în tricoul roș-albastru, ca jucător, apoi ca antrenor atâția ani, evident că inima mea bate pentru CSA Steaua”, și-a strigat Anghel Iordănescu supărarea pe conducătorii de la CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

”M-am simțit ciudat că nu doar eu m-am aflat în acea postura, am fost mai mulți omiși. Poate își vor aminti de noi, că sunt mulți care au făcut istorie pentru acest club. Chiar dacă nu mai este printre noi, îmi amintesc de Costică Ștefănescu, omul care a crescut la CSA Steaua, la Marcel Răducanu și la mulți alții. Dar asta este, trec anii și se mai uită!”, a mai spus el la Sport Total FM.

Trei echipe pentru titlu în Liga 1

În ceea ce privește lupta la titlu, fostul tehnician crede că FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova se vor bate până la final pentru trofeu: ”La ce am văzut până acum avem clar o lupta în trei. Mulți ar spune că sunt CFR-ist, țînând cont că fiul meu, Edward Iordănescu, este antrenor acolo.

ADVERTISEMENT

Atât FCSB, cu jucători foarte valoroși, cât și Craiova sunt favorite în lupta pentru titlu. Antrenorul grec de la Craiova a schimbat jocul oltenilor în bine și chiar dacă este o distanță față de FCSB și CFR, Universitatea reprezintă o candidată puternică”.

Puiu Iordănescu vrea ca Voluntari să nu retrogradeze

În play-out-ul din Liga 1, Puiu Iordănescu își dorește ca FC Voluntari să nu retrogradeze: ”Lupta la retrogradare este incredibilă anul asta. Îmi doresc mult să nu retrogradeze Voluntari.

ADVERTISEMENT

N-am mirosit niciodată aerul de matineu, nici ca fotbalist, nici ca antrenor. De ce spun asta? Stadionul de acolo îmi poartă numele și aș vrea să rămână în continuare în Liga 1, mai ales pentru investițiile făcute la Voluntari”.

ADVERTISEMENT