Sport

Anghel Iordănescu, supărat pe jucătorii de la FCSB: „Îl criticați pe Gigi Becali. Intram în istorie, eu aș fi schimbat și 5 jucători la pauză”

Anghel Iordănescu a recunoscut că s-a supărat pe jucătorii FCSB-ului în meciul cu Sepsi, scor 1-1.
25.08.2021 | 20:44
Anghel Iordanescu suparat pe jucatorii de la FCSB Il criticati pe Gigi Becali Intram in istorie eu as fi schimbat si 5 jucatori la pauza
ADVERTISEMENT

Fostul selecționer a spus că el ar fi făcut chiar toate schimbările la pauză, în condițiile în care Edi Iordănescu nu a schimbat niciun jucător până în minutul 70.

Anghel Iordănescu consideră că jucătorii vicecampioanei României suferă de un blocaj mental, vorbind și despre o posibilă revenire a echipei lui Gigi Becali în Ghencea.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu, supărat pe jucătorii de la FCSB

Anghel Iordănescu a recunoscut că a fost supărat pe jucătorii de la FCSB după remiza cu Sepsi, scor 1-1, și spune că ar fi făcut toate schimbările la pauză, nu trei cum obișnuia până nu demult să facă patronul.

„Îl criticați pe Gigi Becali că făcea trei schimbări la pauză, eu aș fi făcut și 6 schimbări la pauză, hai că 6 nu se poate, dar 5 tot aș fi făcut. Nu m-am enervat tare, l-am înțeles și pe Edi, îi înțeleg și pe ei, dar din punctul meu de vedere accept să greșească un jucător.

ADVERTISEMENT

Mă interesează mai mult unitatea lor, cum colaborează, mi s-au părut blocați mental și din acest punct de vedere cred că Edi are o misiune dificilă, timp nu are de unde să-l ia, iar cu cât timp lucrurile se vor prelungi, lucrurile pot să devină și mai dificile”.

„Nu știu dacă pactul lui Edi cu Gigi Becali va fi respectat până la final, dar cred că cel mai important e să aibă susținerea tuturor. Nu e nevoie doar de respectarea contractului, ci de susținerea necondiționată a lui Gigi Becali”, a mai spus Anghel Iordănescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Cred că FCSB poate juca pe Ghencea!”

Anghel Iordănescu a vorbit și despre o posibilă revenire a FCSB-ului în Ghencea, susținând că orice echipă are drept de joc pe noul stadion, atât timp cât el a fost făcut din bani publici:

„Mi-aș dori să se realizeze acest lucru, influența și puterea mea pentru o revenire în Ghencea nu există, dar cred că FCSB poate juca pe Ghencea, pentru că e un stadion făcut din bani publici, dacă poate juca și echipa națională, poate și FCSB, poate și Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT

Dacă Dinamo poate juca, nu știu, puneți întrebarea celor de la CSA Steaua, așa la prima vedere pot juca și ei”.

„Nu e normal, nu face bine fotbalului, Helmuth Duckadam e o legendă, a avut o contribuție fenomenală la câștigarea trofeului, el a contribuit decisiv în istoria CSA Steaua.

Cred că ar trebui să respectăm mai mult oamenii de valoare, cred că ar trebui să dăm dovadă de mai multă înțelepciune”, a mai spus Anghel Iordănescu.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,27 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT