Carousel hot news

Anghelache: “Mulţescu face glume care nu-i prind bine!”

Disensiunile dintre conducătorii de la Dinamo şi tehnicianul Gheorghe Mulţescu continuă, în ciuda eforturilor făcute de Ionuţ Negoiţă de a le arăta fanilor că relaţiile cu antrenorul de 61...
Autor: Adrian Dumitru | 01.09.2013 | 18:15
Anghelache:
Anghelache

Disensiunile dintre conducătorii de la Dinamo şi tehnicianul Gheorghe Mulţescu continuă, în ciuda eforturilor făcute de Ionuţ Negoiţă de a le arăta fanilor că relaţiile cu antrenorul de 61 de ani sînt bune. După declaraţiile repetate ale tehnicianului că mai are nevoie de întăriri la echipă, preşedintele Constantin Anghelache i-a răspuns dur lui Mulţescu prin intermediul FANATIK.

“Nu înţeleg de ce tot spune că mai vrea jucători cînd are un lot de 27 de fotbalişti, cu dublură pe fiecare post. Pe domnii Grecu şi Elton i-am adus la cerinţa lui, precum şi alţi fotbalişti. Are un lot cu care să facă performanţe mari, nu doar performanţe. Repet, mari de tot!”, şi-a început tirul Anghelache la adresa antrenorului. Declaraţiile preşedintelui “cîinilor” demonstrează clar că ruptura între cei doi este iremediabilă, iar singura soluţie ca starea generală să  se schimbe nu poate fi decît plecarea antrenorului din “Groapă”. “Nu trebuia să spună că nu are jucători! Dacă nu vrea să înţeleagă că are un lot bun, e problema lui! Înseamnă că face glume care nu-i prind bine! Credeţi-mă, nu-i fac bine!”. Ca situaţia să fie şi mai clară pentru toată lumea, Anghelache a transmis un mesaj de reţinut şi pentru viitorii tehnicieni care vor ajunge la Dinamo. “În relaţia dintre mine şi domnul Mulţescu, doar eu am dreptate! El nu are”.

Antrenorul, ignorat trei zile de şef

Relaţiile reci dintre preşedintele clubului şi antrenor sînt mai vechi, apogeul fiind atins în săptămîna precedentă partidei cu “U” Cluj, cînd preşedintele Anghelache nu i-a răspuns lui Mulţescu la telefon trei zile! Unchiul şi mîna dreaptă a lui Ionuţ Negoiţă a avut o atitudine sfidătoare la fiecare întîlnire cu tehnicianul. “Mesajul trimis de către Anghelache a fost clar din prima clipă, dar eu voi continua să îmi fac treaba”, le-a transmis tehnicianul dinamovist apropiaţilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!