Carousel hot news

Negocieri Burleanu – Şahtar. Răspunsul final de la Kiev

UPDATE 23:59 / Sergei Palkin, directorul general al lui Şahtar Doneţk, a vorbit despre posibilitatea ca Mircea Lucescu să pregătească, în paralel, formaţia ucraineană şi echipa naţională a...
Autor: Adrian Dumitru | 24.10.2014 | 00:02
Negocieri Burleanu - Şahtar. Răspunsul final de la Kiev

UPDATE 23:59 / Sergei Palkin, directorul general al lui Şahtar Doneţk, a vorbit despre posibilitatea ca Mircea Lucescu să pregătească, în paralel, formaţia ucraineană şi echipa naţională a României.

Ne-am întîlnit azi cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, domnul Burleanu, şi i-am explicat că Mircea Lucescu nu poate combina cele două posturi, fiind un conflict de interese. Nu a fost doar un zvon că românii îl voiau selecţioner, dar el are contract pînă la finalul sezonului cu Şahtior şi va rămîne doar aici să continue”, a spus oficialul formaţiei din Doneţk pentru presa ucraineană.

captura

Cunoscut ca unul dintre apropiaţii lui Mircea Lucescu, preşedintele dinamovist, Constantin Anghelache, a declarat că antrenorul lui Şahtar Doneţk ar fi obţinut deja acordul pentru a prelua în paralel şi naţionala României.

În plus, Lucescu a anunţat că ar fi dispus să lucreze gratis la FRF, aşa cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate. Mai mult, Burleanu se află acum la Kiev pentru a finaliza negocierile, aşa cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate. 

“Ce i-a spus patronul Rinat Ahmetov cînd Mircea Lucescu l-a întrebat despre venirea lui la echipa naţională? I-a spus: Mircea, fă cum crezi! El niciodată nu a pus problema salariilor. De aceea s-a şi supărat pe cine a titrat: Să vedem financiar dacă ne vom înţelege, pentru că el chiar a spus: Eu, dacă vin, vin să ajut echipa naţională, fotbalul românesc, pe degeaba sau gratis! La el problemele sînt de altă nuanţă: cum poate conjuga interesele lui Şahtar şi cerinţele echipei naţionale. În opinia lui, meciul cu Irlanda de Nord e din nou de căpătîi, trebuie cîştigat!“, a spus Anghelache pentru Digi Sport.

 PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!