Toate tunurile pe Miriuţă: “A vrut să umilească FCSB? S-a autoumilit”

Filon Stan   
in Stiri sportive
14/03/2018, 19:10
Toate tunurile pe Miriuţă: “A vrut să umilească FCSB? S-a autoumilit”

Un fost oficial dinamovist deplânge situaţia în care a ajuns Dinamo, după ce echipa a ajuns în play-out, a fost eliminată şi din Cupa României, iar roş-albii au un sezon de coşmar. Chiar dacă Florin Bratu a debutat cu o victorie clară în Ştefan cel Mare: 3-0 cu Gaz Metan, fostul preşedinte al lui Dinamo, Constantin Anghelache, îi pune la zid pe Cosmin Contra şi pe Vasile Miriuţă, pe care îi consideră principalii vinovaţi pentru situaţia roş-albilor.

„Este un moment trist. Sunt 70 de ani de ani de la înfiinţarea clubului şi ar fi trebuit sărbătorit prin rezultate. Anul trecut s-a ajuns în play-off în ultima secundă. A fost bine, dar cu un element rău. Erau şanse şi la titlul, apoi exbueranţă, i s-a dat mână liberă celui care acum e selecţioner. A adus jucători care nu sunt jucători, cu salarii mari. Ei erau mai bine plătit ca toţi ceilalţi, mă refer la Albin, la Bokila”, a spus Anghelache, potrivit Pro Sport.

Anghelache: „A vrut să umilească FCSB? Iată că s-a autoumilit”

Despre Vasile Miriuţă, Anghelache crede că tehnicianul a făcut greşeli capitale în derby-ul cu FCSB, în care Dinamo a condus cu 2-0, fiind egalată în prelungiri de trupa lui Dică (2-2). „Nu am crezut în existenţa mea că poţi să ai 2-0 în minutul 82, dar să pierzi. Bine, când am văzut mutările, am zis că putem pierde. Să ai avantajul ăsta şi tu, Miriuţă, să faci asemenea schimbări, la ultima fiind cu două vârfuri. Păi, în loc să te aperi şi să întăreşti, să ai o strategie…nu săpa groapa altuia că poţi să cazi în ea! Trebuia să urce apărarea şi să frângă jocul, nu să ataci în continuare. A vrut să umilească FCSB? Iată că s-a auto umilit. Sunt prieten foarte bun cu el, dar nu a făcut bine”, a mai afirmat Anghelache.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×