Carousel hot news

Negoiţă a decis: Dorin Mateuţ va fi asistentul lui Stoican!

La această oră, Gheorghe Mulţescu îşi reziliază acordul cu Dinamo pentru ca Flavius Stoian să poată sta mîine, de la 20:30, pe bancă, în partida din Cupa României, cu Sănătatea Cluj....
Autor: Cătălin Gheorghiu | 23.09.2013 | 15:50
Negoiţă a decis: Dorin Mateuţ va fi asistentul lui Stoican!

La această oră, Gheorghe Mulţescu îşi reziliază acordul cu Dinamo pentru ca Flavius Stoian să poată sta mîine, de la 20:30, pe bancă, în partida din Cupa României, cu Sănătatea Cluj.

Antrenorul de 61 de ani mai are de recuperat salarii restante. Ionuţ Negoiţă doreşte să-i plătească datoriile lui Mulţescu, însă a impus o condiţie, aceea ca tehnicianul să nu ofere declaraţii critice despre ce s-a întîmplat la Dinamo!

Pe holurile de la Dinamo se află şi Dorin Mateuţ, cel care urmează să fie noul antrenor secund al echipei. Dorin Mateuţ a fost aproape de a semna cu Şahtior Doneţk  în această vară, unde Mircea Lucescu a dorit să-l ia ca asistent, însă varianta a picat în momentul în care şefii clubului au transmis că vor lîngă Il Luce un ucrainean. Mateuţ a fost contactat de şefi încă de acum două săptămîni, care i-au transmis că va primi curînd o ofertă pentru un post în cadrul clubului.

Antrenamentul de azi, de la echipa secundă, va fi condus de Ilie Alexe, Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache discutînd cu Iulian Mihăescu şi cu Ionel Augustin pentru preluarea băncii tehnice a lui Dinamo II.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!