ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Anghelache, despre relaţia Rotariu-Reghecampf: “Îmi este TEAMĂ! Fac contestaţie”

Preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, a criticat decizia lui Dorin Rotariu de a fi impresariat de către Anamaria Prodan Reghecampf. Oficialul din "Groapă" a lăsat de înţeles că...
Autor: Adrian Dumitru | 07.03.2014 | 18:36
Anghelache, despre relaţia Rotariu-Reghecampf:

Preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, a criticat decizia lui Dorin Rotariu de a fi impresariat de către Anamaria Prodan Reghecampf. Oficialul din “Groapă” a lăsat de înţeles că prestaţiile mijlocaşului de 18 ani pot fi influenţate de către impresarul şi soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Anghelache nu crede că relaţiile dintre cele două părţi s-au oficializat într-un moment oportun, Dinamo şi Steaua avînd două meciuri de disputat în semifinalele Cupei României. “Nu este fair-play, în condiţiile în care mai avem două meciuri importante cu Steaua, să iei un jucător sub angajament. Îmi este teamă de influenţele negative pe care le poate primi jucătorul. Conform regulamentului UEFA, nici o persoană care este rudă de gradul I sau II al unei persoane de la un club nu poate să impresarieze jucători de la alt club. Vom face contestaţie la Comisii, acest lucru nu e legal”, a declarat, la sport.ro, preşedintele lui Dinamo.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!