Fotbal intern

Anghelache i-a pregătit înlocuitor lui Mulţescu!

Relaţiile dintre Constantin Anghelache şi Gheorghe Mulţescu sînt extrem de reci, iar preşedintele executiv al ”cîinilor” a pregătit, în ultimele săptămîni, un înlocuitor pentru...
17.09.2013 | 12:26
Anghelache ia pregatit inlocuitor lui Multescu
ADVERTISEMENT

Relaţiile dintre Constantin Anghelache şi Gheorghe Mulţescu sînt extrem de reci, iar preşedintele executiv al ”cîinilor” a pregătit, în ultimele săptămîni, un înlocuitor pentru antrenorul de 61 de ani.

Cei doi nu se mai suportă de cînd Mulţescu a refuzat o serie de jucători propuşi de Anghelache în acest mercato de vară, dar şi după ce jucătorii aduşi de oficialul ”cîinilor” de la Severin, Asanovici şi Hasanovici, au fost trecuţi pe linie moartă, iar Durimel şi Thomas prind rareori echipa.

ADVERTISEMENT

Şefii s-au enervat în momentul în care Mulţescu a declarat la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Pandurii că nu este mulţumit de lot, asta după ce solicitase permanent noi fotbalişti la echipă. ”El nu este niciodată mulţumit, mereu spune că are lot slab. Păi, jucătorii cum să fie conectaţi şi motivaţi, cînd Mulţescu se plînge continuu de ei?!”, spun şefii.

Faptul că echipa a pierdut cu Pandurii (2-1) i-a nemumţumit pe şefi, mai ales că Dinamo a controlat jocul 65 de minute, după care jucătorii au căzut fizic. ”Dacă nu bate Petrolul, Mulţescu va pleca, i-au pregătit deja înlocuitor”, susţin surse din cadrul clubului.

ADVERTISEMENT

Constantin Anghelache şi Ionuţ Negoiţă au luat deja legătura cu Ionuţ Chirilă, văzut de ambii un antrenor care promovează tinerele talente şi care este dispus să înceapă reconstrucţia lui Dinamo. Antrenorul Chiajnei pare tentat de posibilitatea de a o pregăti pe Dinamo, el fiind, frecvent, în ultimele două săptămîni în biroul lui Anghelache.

Chirilă a stat şi cîte trei ore la Anghelache în birou, săptămîna trecută, unde au discutat despre ce strategie trebuie abordată pentru a revitaliza Dinamo. Ionuţ este pe placul şefilor şi pare favorit să îl înlocuiască pe Mulţescu”, spun surse din cadrul clubului.

ADVERTISEMENT

Kiriţă vine după Mulţescu

Şefii clubului au dorit să-l aducă pe Giani Kiriţă la Dinamo pe postul de director sportiv, iar pe Cristi Bobar, cel care ocupă această funcţie acum, să-l promoveze ca manager general. Decizia nu a fost pe placul lui Mulţescu, care a ameninţat la vremea respectivă că nu acceptă să lucreze cu fostul mijlocaş al roş-albilor. ”Anghelache i-a promis lui Giani că va putea veni la Dinamo imediat ce Mulţescu va pleca de pe banca tehnică”, au povestit aceleaşi surse.

Jucătorii îl cer pe Stoican

Flavius Stoican, antrenorul echipei secunde, este pe placul fotbaliştilor. Tînăr, dedicat meseriei şi bun psiholog, tehnicianul de 36 de ani a fost lăudat de jucători pentru metodele pe care le aplică la antrenamente, dar şi pentru că este un bun motivator. ”Băieţii i-au transmis deja lui Negoiţă că Flavius Stoican are potenţial şi că poate face pasul la echipa mare. Şefii au luat în calcul varianta, însă consideră că momentan acesta nu are experienţa necesară”, au explicat dinamoviştii. Stoican are trei victorii din trei la echipa secundă!

ADVERTISEMENT

Negoiţă îl tatonează pe Miriuţă

Ionuţ Negoiţă este încîntat de munca pe care o depune Vasile Miriuţă la Ceahlăul, formaţie ce se află pe locul 6 în Liga 1, la doar trei puncte de liderul Astra Giurgiu. Antrenorul de 44 de ani, călit în fotbalul din Germania, adoptă şi el metode de pregătire fizică şi de antrenament apropiate de cele ale lui Laurenţiu Reghecampf la Steaua. S-au stabilit deja primele contacte cu Miriuţă, care ar fi dispus să ajungă în Ştefan cel Mare, formaţie pentru care a jucat în perioada 1990-1991. ”Am văzut că mă vrea Dinamo, dar astea sînt doar speculaţii acum, eu mă gîndesc momentan doar cum să fac să joace cît mai bine Ceahlăul”, a zis Miriuţă la sport.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: