Carousel hot news

Anghelache şi Mulţescu s-au împăcat, dar nu se suportă!

UPDATE...
Autor: Cătălin Gheorghiu | 04.09.2013 | 23:10
Anghelache şi Mulţescu s-au împăcat, dar nu se suportă!
Mulţescu speră ca indicaţiile sale să fie înţelese de jucători

UPDATE

Şeful „cîinilor” nu îl slăbeşte nici el pe Gigi Mulţescu. Negoiţă pare că a ajuns la capătul răbdării: “De acum e datoria lui să arate ce poate face cu această echipă pe care am făcut-o după gustul lui. Noi am făcut aproape tot ce şi-a dorit Mulţescu. Poate că aici am greşit, dar eu cred că nu. Părerea mea este aceea că un antrenor trebuie să dispună de toate condiţiile pentru a face performanţă“. 

Relaţiile dintre Gheorghe Mulţescu şi Constantin Anghelache sînt tot mai reci. Preşedintele ”cîinilor” a răbufnit, săptămîna trecută, în momentul în care antrenorul a solicitat încă un mijlocaş central şi un atacant, imediat după partida amicală pierdută în faţa celor de la Rm. Vîlcea, 2-3.

”Dacă nu pricepe că are un lot bun, e problema lui. Înseamnă că face glume ce nu-i prind bine. În relaţia dintre mine şi dînsul, doar eu am dreptate! Mereu. Pe domnii Grecu şi Elton i-am adus la cerinţa lui, precum şi alţi fotbalişti. Are un lot să facă performanţe mari, mari de tot”, a spus Anghelache pentru fanatik.ro. Luni, după o şedinţă de trei ore, cei doi au transmis oficial că s-au împăcat, însă surse din cadrul clubului susţin că această linişte este doar aparentă.

De ce Anghelache şi Mulţescu nu-şi mai vorbesc şi de unde au pornit divergenţele dintre ei? Sursele fanatik.ro susţin că relaţia dintre cei doi s-a răcit în momentul în care antrenorul de 61 de ani a refuzat mai mulţi fotbalişti propuşi de conducere.

Anghelache este nemulţumit de faptul că jucătorii aduşi de el, de la Severin, nu sînt băgaţi în seamă. Antonio Asanovici a bifat doar un meci, la Timişoara, Thomas şi Durimel au jucat cîte trei partide fiecare, iar Hasanovici nu prinde nici banca de rezerve. 

”Durimel a jucat bine cu Steaua, dar a venit Thicot, jucător adus de Mulţescu, aşa că Alexandre a fost trecut pe linie moartă. Hasanovici e mijlocaş central, antrenorul nu-l utilizează, dar cere un om la mijloc, ceea ce l-a înfuriat pe Anghelache. De Asanovici a spus că poate fi împrumutat la o altă echipă, iar pe Joel îl ceartă mereu că e individualist. De aceea se şi negociază în paralel cu Ionuţ Chirilă, pentru că Anghelache nu-l mai vrea pe Mulţescu”, au povestit surse din cadrul clubului.

Şi Anghelache s-a opus mai multor veniri propuse de Mulţescu. Este cazul atacantului Mengolo, dar şi al atacantului Ifeanyi Onyilo, de la Javor, care ulterior a ajuns la Steaua Roşie Belgrad. Acum, antrenorul de 61 de ani îl doreşte pe mijlocaşul liberian Theo Weeks, iar Anghelache nu e prea încîntat de opţiunea lui Mulţescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!