Fotbal international

Anglia-Belgia 0-1 la CM2018. Un gol superb a decis ultimul meci al grupelor!

28.06.2018 | 22:38
AngliaBelgia 01 la CM2018 Un gol superb a decis ultimul meci al grupelor
ADVERTISEMENT

Anglia – Belgia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Anglia – Belgia 0-1 s-a jucat în etapa a treia din Grupa G de la Campionatul Mondial 2018. Belgienii s-au calificat în optimile de finală de pe primul loc. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 51 / GOOOOOOL Belgia! Adnan Januzaj a marcat cu un şut spectaculos.

UPDATE, ora 21:00 / A început meciul Anglia – Belgia


UPDATE, ora 20:00 / Gareth Southgate şi Roberto Martinez au trimis două formule de start în care se regăsesc foarte mulţi jucători de rezervă:

ADVERTISEMENT

Anglia: Pickford, Alexander-Arnold, Jones, Stones, Cahill, Rose, Dier, Delph, Loftus-Cheek, Rashford, Vardy.

Belgia: Courtois, Dendoncker, Boyata, Vermaelen, Chadli, Dembélé, Fellaini, Tielemans, T. Hazard, Januzaj, Batshuayi

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 17:40 / Gareth Southgate este decis să facă nouă schimbări în primul “11” pe care îl va folosi în meciul cu Belgia. Jordan Pickford şi John Stones sunt singurii fotalişti care au jucat în precedentele două meciuri şi se vor regăsi şi în formula de start a partidei de la Kaliningrad.

Anglia: Pickford – Jones, Stones, Cahill – Trent-Alexander, Dier, Delph, Welbeck, D. Rose – Vardy, Rashford

ADVERTISEMENT

Anglia – Belgia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Anglia şi Belgia au obţinut câte şase puncte după primele două etape de la Campionatul Mondial 2018. Meciul de joi va fi decisiv pentru clasamentul final al Grupei G, iar departajarea ar putea să fie făcută chiar după tragerea la sorţi.

Anglia – Belgia LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Anglia – Belgia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Anglia le-a învins pe Tunisia, scor 2-1, şi Panama, scor 6-1, iar fanii selecţionatei pregătite de Gareth Southgate au început deja să viseze la finala de la Moscova. Englezii visează la un nou titlul mondial, la 52 de ani de la primul şi singurul trofeu câştigat. Cu toate acestea, lotul nu este unul care să dea prea mari speranţe. Primul obiectiv al Angliei la Campionatul Mondial 2018 a fost calificarea în optimile de finală, atins după două etape.

ADVERTISEMENT

Anglia – Belgia LIVE STREAM, în grupa G la CM 2018

Anglia – Belgia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Belgia a învins Panama, scor 3-0, şi Tunisia, scor 5-2, selecţionata pregătită de Roberto Martinez fiind una dintre favorite la câştigarea trofeului. Anglia şi Belgia sunt la egalitate de puncte și au golaveraj identic, 8-2. În cazul unei remize, departajarea va fi făcută de clasamentul Fair-Play sau prin tragere la sorţi, dacă cele două selecţionate vor fi la egalitate şi la capitolul cartonaşe galbene şi roşii.

Anglia – Belgia LIVE VIDEO pe TVR 1 si TVR HD

Anglia – Belgia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Anglia – Belgia se va juca pe “Baltika Arena” din Kaliningrad. Stadionul a fost inaugurat în 2018 şi a costat aproape 400 de milioane de dolari. Pe această arenă s-au mai disputat trei meciuri: Croaţia – Nigeria 2-0, Serbia – Elveţia 1-2 şi Spania – Maroc 2-2.

Anglia - Belgia se va juca la Kaliningrad
Anglia – Belgia se va juca la Kaliningrad

Anglia – Belgia LIVE cote la pariuri CM 2018

Anglia – Belgia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Atât Anglia, cât şi Belgia au aceeaşi cotă la victorie, 2.80. Pentru un rezultat de egalitate, bookmakerii au oferit o cotă de 3.05 pentru meciul de la Kaliningrad.

ADVERTISEMENT