Cele mai citite

Video+foto. Cu cine a petrecut Neymar după remiza de la naţională

Fanii Albionului s-au temut mult de prezenţa starului lui PSG, Neymar, în meciul Anglia - Brazilia 0-0, dar la final au fost mulţumiţi că echipa lor a scos un rezultat bun. După meci Neymar a fost să se relaxeze într-un local din Londra, unde a luat cina în compania unor celebrităţi.
Autor: Sorin Dumitrescu | 18.11.2017 | 12:11

Venirea Braziliei lui Neymar, după ce naţionala Angliei a reuşit, deşi cu multe absenţe de marcă, să facă un egal alb în compania Germaniei, îngrijora destul de mult pe suporterii Albionului. Starul lui PSG, devenit cel mai scump transfer din istoria fotbalului în această vară, după ce parizienii au plătit 222 de milioane de euro pentru clauza de reziliere Barcelonei, devenise un fel de inamic public al Angliei. CLICK GALERIE FOTO

În cele din urmă dracul nu a fost deloc atât de negru cât s-au temut suporterii de pe Wembley. Anglia a făcut din nou un joc destul de sigur defensiv şi a scos al doilea 0-0 în faţa unei candidate vara viitoare la titlul mondial, aşa cum este şi Germania.

După meci, Neymar a fost invitat de onoare la cină într-o locaţie de lux din Londra. Invitaţia a venit din partea unui nume mare din showbizz, celebra cântăreaţă Demi Lovato şi prietena ei, prezentatoarea TV  Layla Anna Lee, Lovato cunoscându-se bine cu starul brazilian şi venind la meci special pentru a-l vedea pe acesta. VEZI VIDEO

Neymar este un personaj care are relaţii bune cu multe vedete din diverse ţări sau continente, în special artişti şi a ţinut să precizeze că a luat cina cu multă plăcere în compania prietenelor sale şi că a trăit o seară superbă după un meci greu, cu o naţională a Angliei care a pus multe probleme.

https://www.thesun.co.uk/sport/football/4917415/neymar-demi-lovato-layla-anna-lee-brazil-england-pictures/

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!