Fotbal international

Anglia – Croația 2-1 în Liga Națiunilor. Britanicii câștigă grupa cu două goluri marcate pe final. Video

18.11.2018 | 17:56
Anglia  Croatia 21 in Liga Natiunilor Britanicii castiga grupa cu doua goluri marcate pe final Video

Partida Anglia – Croația s-a disputat duminică, de la ora 16:00, pe stadionul Wembley din Londra, în ultima etapă a Grupei 4 din Divizia A a Ligii Națiunilor. Meciul a reprezentat finala grupei, toate cele trei formații, inclusiv Spania, având șanse să termine pe prima poziție. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 17:51 / Anglia s-a impus cu scorul de 2-1 și a câștigat grupa, în timp ce Croația a retrogradat în Divizia B. Englezii sunt a doua reprezentativă care se califică la turneul final pentru câștigarea competiției, după selecționata Portugaliei.


UPDATE, ora 17:42 / Căpitanul Harry Kane înscrie pentru 2-1 și aduce bucuria pe Wembley.


UPDATE, ora 17:37 / Anglia restabilește egalitatea prin Jesse Lingard. La acest rezultat Spania câștigă grupa.


UPDATE, ora 17:16 / Croația deschide scorul prin Andrej Kramaric, iar la acest scor câștigă grupa.


UPDATE, ora 16:00 / A început meciul Anglia – Croația.


UPDATE, ora 15:10 / Se știu echipele de start.


Întâlnirea de pe legendarul Wembley este una simplă pentru ambele echipe, deoarece au nevoie de victorie pentru a câștiga grupa, iar cine va pierde jocul va retrograda în eșalonul secund. Dacă partida de la Londra se va încheia la egalitate, Spania își va păstra primul loc și va merge să joace la turneul final pentru câștigarea trofeului, care se va desfășura în vara anului 2019. Dacă se va încheia 0-0, la fel ca în tur, croații vor retrograda din cauza golaverajului inferior. În caz de orice alt rezultat de egalitate cei care vor coborî în Divizia B vor fi englezii, deoarece croații ar marca mai multe goluri în deplasare în meciurile directe.

Anglia – Croația LIVE STREAM în Grupa 4 a Diviziei A din Liga Națiunilor

Anglia a avut un start ezitant de competiție, înfrângere acasă cu Spania și remiză în Croația, dar și-a revenit miraculos și s-a impus mai clar decât o arată scorul de 3-2 în deplasarea din Spania. Înaintea meciului cu reprezentativa Croației, Gareth Southgate și-a testat elevii într-un meci amical cu Statele Unite ale Americii, scor 3-0, care a însemnat și retragerea din națională a legendarului Wayne Rooney.

Tin Jedvaj și Marcus Rashford într-un duel pentru balon în meciul Croația - Anglia 0-0 din Liga Națiunilor
Tin Jedvaj și Marcus Rashford într-un duel pentru balon în meciul Croația – Anglia 0-0 din Liga Națiunilor

Nici vicecampioana mondială nu a început grozav în Nations League, încasând un neverosimil 0-6 în Spania. Toată lumea a spus că trupa lui Zlatko Dalic a obosit după turneul final de senzație din Rusia, dar croații au dovedit că au resurse nebănuite și joi au învins acasă reprezentativa Spaniei cu 3-2. Golul din ultima secundă reușit de Tin Jedvaj i-a repus pe croați în cărțile pentru câștigarea grupei.

Anglia – Croația LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Întâlnirea Anglia – Croația nu va fi transmisă de niciun post de televiziune din România, dar va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. Aici veți putea găsi în timp real golurile și cele mai importante faze ale meciului de pe stadionul Wembley. Partida reprezintă și o posibilitate de revanșă pentru englezi, care au fost învinși de croați în semifinalele CM 2018, cu scorul de 2-1 după prelungiri.

Reprezentativa Angliei este considerată favorită în partida de duminică, având o cotă de 2,00 la victorie, față de 3,80 pentru Croația și 3,45 pentru un rezultat de egalitate. Bookmakerii oferă o cotă de 3,03 pentru un meci cu peste 3,5 goluri și una de 4,00 pentru două goluri marcat de Croația pe Wembley.