Sport

Anglia – Danemarca, duelul surpriză din semifinalele Euro 2020! Pariuri speciale pentru confruntarea de pe Wembley

Anglia și Danemarca se întâlnesc pe Wembley pentru a doua semifinală de la Euro 2020. FANATIK vă prezintă pariurile speciale pe această confruntare
06.07.2021 | 21:04
Anglia  Danemarca duelul surpriza din semifinalele Euro 2020 Pariuri speciale pentru confruntarea de pe Wembley
ADVERTISEMENT

Euro 2020 se apropie de final și una dintre Anglia și Danemarca va evolua în ultimul act al competiției. Wembley este scena ultimelor meciuri de la turneul final și din acest punct de verere, naționala lui Southgate este favorită.

Danemarca este una dintre surprizele competiției. A început îngrozitor, accidentul lui Eriksen șocând întreaga lume. Au pierdut meciurile cu Finlanda, 0-1, și Belgia, 1-2, însă apoi au avut trei victorii la rând care i-au propulsat în semifinale.

ADVERTISEMENT

Anglia – Danemarca, duelul surpriză din semifinalele Euro 2020!

Anglia are prima șansă în acest meci, fiind fără gol primit la Euro până în această fază. Naționala lui Gareth Southgate este în mare formă după ce a făcut instrucție cu Ucraina în sferturile de finală, scor 4-0.

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru “primul gol va fi marcat din penalty” este 10,00. 

Harry Kane, în formă maximă!

Harry Kane și-a revenit în fazele eliminatorii, reușind să înscrie trei goluri cu Germania și Ucraina. Sunt așteptări uriașe de la atacantul englez, care și-a regăsit forma în ultimele meciuri, după seceta din grupe.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru “Harry Kane marchează cu capul în timpul regulamentar” este 8,00.

Dă atacantul englez gol și pasă decisivă? Cotă uriașă

Cei care mizează pe faptul că Harry Kane va reuși un nou meci complet, cu gol marcat și pasă decisivă, au cote extrem de atractive.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru “Harry Kane marchează și pasează decisiv în timpul regulamentar” este 12,00. 

Sterling, motorul Angliei la Euro 2020!

Raheem Sterling a fost unul dintre motoarele Angliei la acest turneu final. Jucătorul lui Manchester City a marcat cele două goluri ale Angliei în faza grupelor, iar în fazele eliminatorii a marcat un gol cu Germania și a dat o pasă decisivă cu Ucraina.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru “Raheem Sterling marchează gol și ia cartonaș în timpul regulamentar” este 12,00.

Danemarca poate produce surpriza?

Danezii sunt outsiderii acestei confruntări, însă au arătat o formă excelentă în ultimele meciuri și sunt o echipă foarte periculoasă, mai ales după ce au eliminat Olanda și Cehia.

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru “Thomas Delaney marchează cu capul în timpul regulamentar” este 30,00. 


  • (P) 40,00 este cota oferită de Casa Pariurilor pentru “Kasper Dolberg marchează din afara careului”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT