Sport

Anglia – Danemarca, ultima bătălie pentru un loc în finala Euro 2020. Pariuri speciale pe această confruntare

Anglia - Danemarca este cea de-a doua semifinală de la Euro 2020. FANATIK vă prezintă câteva pariuri speciale de la meciul de pe Wembley
06.07.2021 | 18:33
Anglia  Danemarca ultima batalie pentru un loc in finala Euro 2020 Pariuri speciale pe aceasta confruntare
ADVERTISEMENT

Anglia și Danemarca sunt adversare în penultimul act de la Campionatul European. La fel ca prima semifinală, Italia – Spania, meciul se va juca la Londra, pe Wembley, miercuri, 7 iulie, cu începere de la ora 22:00.

Prin prisma faptului că joacă pe teren propriu, dar și al valorii lotului, britanicii pleacă cu prima șansă în confruntarea cu naționala lui Kasper Hjulmand. La meci sunt așteptați în jur de 67,500 de spectatori, adică 75% din capacitatea arenei Wembley.

ADVERTISEMENT

Anglia – Danemarca, ultimul asalt pentru finala Euro 2020

Fotbaliștii lui Gareth Southgate s-au prezentat până acum într-o formă excelentă la turneul final. Din cele cinci meciuri pe care le-au disputat, englezii au câștigat patru și au înregistrat un rezultat de egalitate.

Naționala Albionului a câștigat grupa fără emoții foarte mari, după ce le-a întâlnit pe Croația, Cehia și Scoția. Pe primele două le-a învins cu același scor, 1-0, în timp ce cu vecinii au remizat nul. În optimi, Anglia și-a întâlnit marea rivală, Germania, de care a trecut cu 2-0, după golurile marcate în reprizaa doua de Raheem Sterling și Harry Kane.

ADVERTISEMENT

În semifinale, englezii au ajuns fără să aibă absolut nicio problemă. Au băut-o fără drept de apel pe Ucraina, scor 4-0. Golurile au fost marcate de Kane, „dublă”, Maguire și Henderson. Southgate se laudă cu cea mai bună apărare de la turneul final. Nu a luat până acum nici măcar un gol.

Anglia are o serie de 11 meciuri la rând fără eșec, dintre care zece s-au terminat cu victorie. Mai mult, zece din aceste jocuri s-au încheiat fără ca echipa să încaseze vreun gol. Casa Pariurilor oferă o cotă de 3,35 pentru ca în prima repriză să se înscrie mai multe goluri decât în actul secund.

ADVERTISEMENT

Deși a început modest turneul final, Harry Kane e pe o pantă ascendentă și rămâne cel mai important al Angliei. Căpitanul nu a marcat niciun gol în grupe, dar s-a revanșat în optimi și sferturi, când a reușit să puncteze de trei ori. Atacantul lui Tottenham e golgheterul lui World Cup 2018, iar în ultimul sezon de Premier League a fost golgheter și cel mai bun pasator.

Repetă nordicii miracolul din 1992?

Incredibil, dar adevărat, Danemarca are în palmares un Campionat European, spre deosebire de Anglia, care nu a ajuns nici măcar o dată în finală. Nordicii au câștigat Euro 1992, un turneu la care nici nu trebuiau să partide, dar la care i-au luat locul Iugoslaviei.

ADVERTISEMENT

La fel ca în urmă cu 29 de ani, un alt moment special pare să îi unească pe danezi în drumul spre marele trofeu. Naționala lui Hjulmand a început Euro 2020 cu două eșecuri în faza grupelor, după ce s-au confruntat cu accidentul suferit de Christian Eriksen. După înfrângerile cu Finlanda și Belgia, Danemarca s-a redresat contra Rusia, pe care au învins-o cu 4-1.

Victoria și vestea că Eriksen e sănătos le-a dat un moral incredibil nordicilor, care au spulberat în optimi și reprezentativa Țării Galilor. 4-0 a fost scorul cu care danezii au ajuns în sferturi. Partida cu Cehia a fost ceva mai complicată, dar fotbaliștii lui Hjulmand și-au adjudecat și acest succes, scor 2-1.

La fel ca în cazul Angliei, atacantul central este și cel mai periculos fotbalist al Danemarcei. Kasper Dolberg a înscris până acum trei goluri, la fel ca Harry Kane. Casa Pariurilor oferă o cotă de 1,58 pentru ca în Anglia – Danemarca să nu se marcheze după minutul 76.


  • (P) 1,73 este cota oferită de Casa Pariurilor pentru pronosticul „Anglia câștigă sau conduce cu două goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT