Anglia dispune de Premier League Fantasy, Italia are Fantacalcio, iar fanii din Liga 1 Betano au acum FootballCoin!

29.08.2018 | 17:46
Anglia dispune de Premier League Fantasy Italia are Fantacalcio iar fanii din Liga 1 Betano au acum FootballCoin
ADVERTISEMENT

Suntem deja în a șaptea etapă a Ligii 1, iar adevăratul clasament al competiției începe să prindă contur. Fie ca mizezi pe FCSC pentru a câștiga titlul, ori pe CSM Politehnica Iaşi pentru a se salva de la retrogradare, pasiunea ta pentru fotbal îți poate fi de folos. Alege cel mai bune loturi pentru competițiile FootballCoin din acest weekend și amintește-ne de ce ești în stare.

Anglia dispune de Premier League Fantasy, Italia are Fantacalcio, iar fanii din Liga 1 Betano au acum FootballCoin. Ce meciuri urmărim în următoarele zile?

Am decis să includem, ceea ce noi credem că ar fi, cele mai interesante patru meciuri ale etapei. Tu pe cine mizezi pentru echipa ta?

ADVERTISEMENT

CSM Politehnica Iaşi – CS Concordia Chiajna

Un meci care s-ar putea dovedi vital pentru evitarea prăbușirii in Liga a 2-a. În acest moment numai FC Voluntari se descurcă mai prost decât combatentele de Luni, de pe stadionul din Iași.

Jucători care merită urmăriți:

Andrei Cristea (Iași) – atacant, 82.3 puncte în acest sezon

Ionuț Cioinac (Iași) – mijlocaș, 50,8 puncte

Cosmin Frăsinescu (Iași) – fundaș, 62 puncte

Andrei Marc (Concordia) – fundaș, 67 puncte

Alessandro Caparco (Concordia) – portar, 125 puncte

CFR Cluj – Viitorul

Un meci între campioanele ultimelor două ediții ale Ligii 1, aflate în situații complet diferite. Dacă CFR Cluj se află la doar un punct distanță față de liderul FCSB, Viitorul se găsește mai aproape de playout decât de un loc în cupele europene. Un rezultat bun pentru echipa lui Gheorghe Hagi ar ajuta ca prestația jenantă din etapa trecută, înfrângere 1-4 împotriva FCSB, să fie mai ușor uitată.

ADVERTISEMENT

Jucători care merită urmăriți:

George Țucudean (CFR Cluj) – atacant, 85.4 puncte

Valentin Cojocaru (Viitorul) – portar,  44 puncte

Billel Omrani (CFR Cluj) – atacant, 83.7 puncte

Culio (CFR Cluj) – mijlocaș, 59.5 puncte

Bradley de Nooijer (Viitorul) – fundaș,  51.5 puncte

FCSB – FC Botoşani

Până la disputarea acestei partide din Liga 1, FCSB va cunoaște soarta calificării în Europa League. Rezultatul împotriva lui Rapid Viena va avea fără îndoială un impact puternic asupra moralului steliștilor. În schimb, Botoșani se găsește, nesuprinzător, la mijlocul clasamentului, după ce obținerea a patru rezultate de egalitate din șase partide. Se preconizeaza un nou egal în partida de duminică?

Jucători care merită urmăriți:

Raul Rusescu (FCSB) – atacant, 37.1 puncte

George Miron (FC Botoșani) – fundaș, 57.8 puncte

Denis Man  (FCSB) – mijlocaș, 88.1 puncte

Eduard Pap (FC Botoșani) – portar, 92 puncte

Ovidiu Popescu (FCSB) – fundaș, 57.2 puncte

Universitatea Craiova – Dinamo

Unul dintre ultimele derbyuri de tradiție ale primei ligi. Universitatea Craiova și Dinamo sunt două echipe în căutarea unui loc în playoff. Evoluții oscilante din partea ambelor echipe fac dificilă alegerea unei favorite. Cu toate acestea, partidele dintre Craiova și Dinamo rar au dezamăgit în privința determinării jucătorilor, iar meciul de sâmbătă pesemne că nu face excepție.

ADVERTISEMENT

Jucători care merită urmăriți:

Alexandru Mitriță (Craiova) – mijlocaș. 128 puncte

Salomao (Dinamo) – mijlocaș, 99.95 puncte

Mirko Pigliacelli (Craiova) – portar. 97 puncte

Dan Nistor (Dinamo) – mijlocaș, 80.5 puncte

Tiago Almeida (Craiova) – fundaș . 51.7 puncte

FootballCoin caută antrenori! Selectează cei mai buni jucători și acumulează puncte. Noi te vom răsplăti. FootballCoin este un joc de football manager, gratuit, unde cunoștințele tale din domeniul fotbalului sunt unicul avantaj de care ai nevoie pentru a câștiga.