Video. Anglia a rezistat în faţa Germaniei cu cinci debutanţi

Vicentiu Dinescu   
în Fotbal international
11/11/2017, 08:51
Video. Anglia a rezistat în faţa Germaniei cu cinci debutanţi

Mai mult, selecţionerul Gareth Southgate a început amicalul de aseară cu trei debutanţi printre titulari, portarul Jordan Pickford, mijlocaşul Ruben Loftus-Cheek şi atacantul Tammy Abraham. Pe parcurs, el a mai introdus doi debutanţi, fundaşul Joe Gomez şi mijlocaşul Jack Cork.

Britanicii au avut prima ocazie în debutul meciului prin Kieran Trippier, iar apoi starul lui Manchester City, Leroy Sane, a irosit trei ocazii de gol. Cea mai mare ratare a primei reprize i-a aparţinut neamţului Timo Werner, care a scăpat singur cu Pickford, dar nu a reuşit să deschidă scorul.

Phil Jones s-a accidentt în Anglia – Germania 0-0

La mijlocul primei reprize, fundaşul englez Phil Jones a fost nevoit să părăsească terenul din cauza unei accidentări. Partea secundă a fost mai săracă în ocazii de poartă şi nu se poate remarca decât şansa pe care a avut-o Jamie Vardy de a debloca tabela de marcaj, dar în cele din urmă s-a termina Anglia – Germania 0-0.

Vineri seară s-au disputat mai multe meciuri amicale în care s-au înregistrat următoarele rezultate: Belgia – Mexic 3-3 (E. Hazard, R. Lukaku – 2 / Guardado – penalty, Lozano – 2), Polonia – Uruguay 0-0, Franţa – Ţara Galilor 2-0 (Griezmann, Giroud), Portugalia – Arabia Saudită 3-0 (Manuel Fernandes, Goncalo Guedes, Joao Mario).

Închide ×