Cele mai citite

Foto. Steliano, uite cum se bea şi cum se joacă! Drink-party la Londra

Vinerea trecută Anglia şi Germania au terminat fără goluri meciul amical disputat pe Wembley. După joc, internaţionalii din lotul lui Gareth Southgate au petrecut pana spre dimineata in barurile din Londra.
13.11.2017 | 15:30

Deşi a fost lipsit de câţiva jucători foarte importanţi, în frunte cu Harry Kane şi Dele Alli, antrenorul Angliei, Gareth Southgate, s-a declarat mulţumit de remiza albă realizată vinerea trecută, pe stadionul Wembley, în faţa Germaniei. Southgate a considerat util acest test, mai ales că a putut vedea la lucru şi unii jucători mai puţin utilizaţi până atunci. După meci, jucătorii naţionalei Albionului au petrecut până spre orele dimineţii în barurile din Londra. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI!

Marţi, 14 noiembrie, Anglia va juca un al doilea amical de lux, adversară urmând a-i fi Brazilia lui Neymar. Dar până atunci internaţionalii englezi au găsit de cuvinţă să stea şi să bea, gândindu-se poate că Neymar le va da mai mult de furcă. Spre ghinionul lor, şi jurnaliştii de la The Sun au aflat de intenţiile lor şi i-au aşteptat, pentru a-i trage pe cameră, video sau foto, la ieşirea din local, lucru petrecut undeva în jurul orei 4 dimineaţa. VEZI VIDEO AICI!

Englezii au dat fuga în baruri după Anglia – Germania 0-0

Singurii care au părut extrem de degajaţi în faţa presei, ba chiar şi-au strâns şi mâinile, au fost portarul Joe Hart şi fundaşul Kieren Trippier de la Tottenham. Ceilalţi jucători au rămas fără replică în faţa camerelor şi au încercat să-şi mascheze într-un fel feţele. John Stones şi Kyle Walker fie şi-au acoperit faţa cu mâinile, fie şi-au tras gluga pe cap, evident, indispuşi de prezenţa presei.

Anul trecut, în noiembrie, după victoria în faţa Scoţiei căpitanul de atunci al Angliei, Wayne Rooney, a fost implicat într-un scandal cu băutură şi Federaţia a anunţat că va introduce un regulament pentru a interzice ca jucătorii să petreacă nopţile în localuri atâta timp cât se află la o acţiune a echipei naţionale. Însă noul selecţioner, Gareth Southgate, s-a opus acestei măsuri şi ea nu a mai fost pusă în practică.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri