Sport

Anglia – Germania, șocul din optimile de finală! Pariuri speciale pentru confruntarea de pe Wembley

Anglia și Germania se vor confrunta marți, de la ora 19:00, în cea mai încinsă optime de finală de la turneul final. FANATIK vă prezintă pariurile speciale pe această confruntare.
28.06.2021 | 21:22
Anglia  Germania socul din optimile de finala Pariuri speciale pentru confruntarea de pe Wembley
ADVERTISEMENT

Echipa lui Gareth Southgate s-a impus în grupa D cu 7 puncte, în timp ce Germania s-a chinuit în “grupa morții”, acolo unde a fost la un pas de o înfrângere rușinoasă în fața Ungariei.

Golul lui Leon Goretzka din finalul meciului a adus remiza și calificarea de pe locul trei pentru echipa lui Joachim Low. Principala întrebare a suporterilor este care echipă a Germaniei va intra pe Wembley?

ADVERTISEMENT

Anglia – Germania, șocul din optimile de finală!

Cea care a învins Portugalia cu 4-2 sau cea din meciul cu Ungaria și care a tremurat până în ultimele minute pentru calificare? De cealaltă parte, englezii au început încet turneul final și toată lumea așteaptă să își arate statutul de favorită.

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru “va fi autogol în meci” este 8,00. Un autogol al Germaniei sau al Angliei are cota 16,00, iar la această ediție au fost destul de multe. 

ADVERTISEMENT

Echipa lui Southgate, defensivă de fier la Euro! Germania, parcurs sinusoidal

Anglia nu a primit gol până acum la Euro 2020, însă nici atacul nu a impresionat. De altfel, formația lui Gareth Southgate a marcat doar două goluri, cu ajutorul cărora a adunat 7 puncte. Eficiență maximă.

Germania a arătat vulnerabilă în faza grupelor. Nemții au pierdut cu Franța, scor 0-1, apoi au jucat foarte bine în fața Portugaliei, 4-2, dar a dezamăgit crunt în fața Ungariei, meci în care au tras de timp în final.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru “penalty în meci” este 3,04. Pariorii care mizează pe echilibru au cota 6,00 ca meciul să se decidă în prelungiri, aceeași cotă fiind acordată dacă meciul se va decide după loviturile de departajare. 

Cotă bună pentru gol în primele 75 de minute!

Anglia este considerată favorita acestei dispute, însă cotele sunt apropiate. Elevii lui Gareth Southgate au o cotă bună pentru a marca în primele 75 de minute ale meciului, la fel și jucătorii germanilor.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru gol Anglia între minutele 0-75 este 2,62, în timp ce cota pentru un gol al Germaniei pentru același interval de timp este 2,96. 

Cum arată cotele pentru deciziile VAR!

Pentru amatorii de pariuri pe baza deciziilor VAR, există o ofertă variată și din acest punct de vedere și cotele nu sunt deloc mici.

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru “arbitrul va dicta penalty pe baza VAR” este 4,80, în timp ce cota ca un cartonaș roșu să fie acordat pe baza arbitrajului video are cota 11,00.


  • (P) 12,00 este cota oferită de Casa Pariurilor pentru pronosticul „Germania merge mai departe după executarea loviturilor de departajare”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT