Fotbal international

Anglia îl pune la punct pe Mourinho: “E o rușine pentru Manchester United”

03.10.2018 | 11:10
Anglia il pune la punct pe Mourinho E o rusine pentru Manchester United

Jose Mourinho are zilele numărate la Manchester United, după ultimele rezultate din Carabao Cup, Premier League și Champions League. După elimnarea la penalty-uri cu Derby County, 1-3 cu West Ham United și 0-0 cu Valencia, tehnicianul portughez și-a pus toată lumea în cap. Anglia îl pune la punct pe Mourinho, printre cei care îl critică aflându-se și fosta legendă a clubului Paul Scholes. Englezul spune că actualul manager “este o rușine pentru Manchester United.”

S uporterii de pe Old Trafford i-au cerut demisia lui Jose Mourinho după înfrângerea din campionat cu West Ham. Tehnicianul portughez este tot mai criticat în ultima vreme, mai ales de către fostele glorii ale clubului. “Echipa nu mai e unită, a pierdut vestiarul și nu mai văd atitudinea potrivită în teren și asta se întâmplă de vreo patru săptămâni”, a declarat recent Rio Ferdinand despre antrenorul căruia Paul Pogba și Alexis Sanchez i-au întors spatele la ultimul meci din Champions League și au refuzat să dea mâna cu el.

Jose Mourinho este pus la punct în Anglia. Paul Scholes l-a făcut praf

Printre fostele legende care au jucat pentru Manchester United și care îl critică pe Mourinho se află și Paul Scholes. “Este plictisitor. Nu mă refer doar la ultimele 10 meciuri. Tot anul trecut a fost plictisitor. Am ajuns să mă uit la alte meciuri pentru a vedea goluri. Este o rușine pentru Manchester United. Am fost surprins că a supraviețuit după meciul cu West Ham, a fost un joc foarte slab. Mereu iese în presă și atacă jucătorii și șefii clubului pentru că nu obține ce vrea. I-o ia gura pe dinainte”, a declarat Paul Scholes.

Și Gary Neville s-a luat de Mourinho. Ajax, Manchester și Barcelona sunt cele trei bastioane ale fotbalului european în ceea ce privește stilul de joc. United a jucat mereu 4-4-1-1, 4-4-2, cu două extreme. E scris în ADN-ul clubului. Nu te apuca să schimbi și să iei decizii pe termen scurt”, i-a transmis Neville lui Mourinho.

Nici jucătorii nu îl mai susțin pe Jose Mourinho

Tehnicianul portughez a pierdut și susținerea jucătorilor, mai ales după ce s-a războit constant cu starul Paul Pogba.Când jucăm acasă ar trebui să atacăm, să atacăm, să atacăm. Suntem pe Old Trafford, suntem aici să atacăm. Echipele se sperie când văd că Manchester United atacă și atacă”, a declarat fotbalistul francez, care a fost întrebat de jurnaliști care este motivul pentru care Manchester nu mai are aceeași forță ofensivă. Mijlocașul a răspuns: Eu nu știu asta pentru că sunt doar un jucător. Dar nu eu!”

În plus, după meciul cu din Champions League, căpitanul Antonio Valencia a dat like unei postări în care se cere demisia antrenorului portughez. “Nici nu sunt surprins de rezultatul acestui meci. Întotdeauna aștept cu sufletul la gură meciurile noastre, dar în ultima vreme Mourinho m-a făcut să privesc meciurile ca pe o pedeapsă. Ceva trebuie să se schimbe. E timpul ca Mourinho să plece”, este mesajul apreciat de jucătorul lui United.

View this post on Instagram

We will come back stronger?

A post shared by Antonio Valencia Fans (@teamvalencia25) on