Fotbal international

Anglia – Panama 6-1 la CM 2018. Kane, triplă în poarta lui Penedo!

24.06.2018 | 16:53
Anglia  Panama 61 la CM 2018 Kane tripla in poarta lui Penedo

Anglia – Panama LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018.

Anglia – Panama 6-1 s-a jucat în etapa a doua din Grupa G de la Campionatul Mondial 2018. Englezii au obţinut calificarea în optimile de finală ale turneului final din Rusia şi se vor duela cu Belgia pentru primul loc. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 78 / GOOOOOOL Panama! Baloy a marcat pentru Panama.

Min. 62 / GOOOOOOL Anglia! Loftus-Cheek a tras spre poartă, iar mingea a fost deviată de Harry Kane.


UPDATE, ora 15:45 / GOOOOOOOOOOOOOOOOL.

Anglia reușește o repriză de vis, iar Harry Kane a dus scorul la 5-0 dintr-un nou penalty.


UPDATE, ora 15:40 / GOOOOOOOOOOOOOL.

Englezii au reușit o fază excepțională și Jonh Stones a înscris cu o lovitură de cap, după ce Penedo apărase incredibil într-o primă fază.


UPDATE, ora 15:35 / GOOOOOOOOOOOOOL.

Jesse Lingard a dus scorul la 3-0 cu un șut superb de la 20 de metri în vinclul porții apărate de Jaime Penedeo.


UPDATE, ora 15:21 / GOOOOOOOOOOOL.

Harry Kane a majorat diferența dintr-un penalty obținut de Jesse Lingard.


UPDATE, ora 15:08 / GOOOOOOOOOOOOOOOL.

Englezii au deschis scorul prin John Stones, care a reluat cu capul în plasă o centrare venită de Kieran Trippier.


UPDATE, ora 13:55.

 Echipa de start a Angliei a fost publicată. Este aceeaşi pe care a aflat-o presa britanică de pe notiţele lui Steve Holland, secundul lui Southgate. Pentru presa engleză, echipa este subiect de glume pe internet:


Anglia – Panama LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. 

Englezii au câştigat dramatic primul meci de la CM 2018 contra Tunisiei, scor 2-1. De cealaltă parte, Panama a reuşit să le ţină piept belgienilor doar 45 minute, caraibienii trebuind să se recunoască la final învinşi.

Anglia – Panama LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Echipe probabile

Anglia: Pickford – Walker, Stones, Maguire – Trippier, Loftus-Cheek, Henderson, Lingard, Rose – Rashford, KanePanama: Penedo – Murillo, Torres, Escobar, Davis – Barcenas, Cooper, Gomez, Godoy, Rodriguez – PerezAnglia – Panama LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Anglia are nevoie de o victorie pentru a obţine calificarea în optimile de finală de la Campionatul Mondial 2018

. Gareth Southgate nu se va putea baza pe Dele Alli în meciul cu Panama, după ce fotbalistul lui Tottenham s-a accidentat în partida cu Tunisia. În aceste condiţii, mijlocaşul de 22 de ani va fi înlocuit cu Ruben Loftus-Cheek. Nu este singura modificare din primul “11”. Selecţionerul englez este dispus să schimbe alţi doi jucători care au evoluat în victoria cu Tunisia.

Anglia – Panama LIVE STREAM, în grupa G la CM 2018

Anglia – Panama LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. 

Panama are şanse minime să producă o surpriză în meciul cu Anglia, însă Jaime Penedo şi colegii lui îşi vor vinde scump pielea în partida care se va disputa la Nijni Novgorod. Chiar înaintea partidei cu englezii, portarul de 36 de ani a avut un mesaj special pentru fanii lui Dinamo.

Anglia – Panama LIVE VIDEO pe TVR 1 si TVR HD

Anglia – Panama LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. 

Meciul Anglia – Panama se va disputa pe stadionul din Nijni Novgorod. Arena a fost inaugurată în 2017 şi a costat 290 de milioane de euro. Capacitatea stadionului este de 44.899 de locuri, însă la meciurile de la Campionatul Mondial 2018 vor putea fi utilizate 43.319 locuri.

Meciul Anglia - Panama se va juca la Nijni Novgorod
Meciul Anglia – Panama se va juca la Nijni Novgorod

Anglia – Panama LIVE cote la pariuri CM 2018

Anglia – Panama LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. 

Meciul Anglia – Panama va fi arbitrat de Gehad Grisha. Arbitrul egiptean este la primul turneu final de Campionat Mondial la care participă, acesta fiind la centru la meciuri din campania de preliminarii pentru ediţia din 2014.

Anglia – Panama LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Anglia este mare favorită să câştige meciul, englezii având o cotă de 1.26 pentru victorie, în timp ce un succes al naţionalei Panama are o cotă de 20.00.