Sport

Anglia, prim ”11” surpriză în amicalul cu România! Southgate are 3 titulari care nu merg la EURO 2020. Câte schimbări a făcut Rădoi

Gareth Southgate surprinde în amicalul cu România. Titularizează 3 jucători care nu au prins lotul pentru EURO 2020. Și Mirel Rădoi a schimbat formula de start față de meciul cu Georgia.
06.06.2021 | 18:52
Anglia prim 11 surpriza in amicalul cu Romania Southgate are 3 titulari care nu merg la EURO 2020 Cate schimbari a facut Radoi
ADVERTISEMENT

Selecționerul Angliei a ales un prim ”11” surprinzător pentru amicalul cu România, de duminică. Trei jucători care nu vor evolua la EURO 2020 sunt titulari.

La rândul lui, Mirel Rădoi a schimbat jumătate de echipă, față de distribuția de start din rușinea istorică în fața Georgiei, scor 1-2.

ADVERTISEMENT

Cum arată garnitura de start a Angliei pentru amicalul cu Anglia

Meciul de pe stadionul Riverside din Middlesborough este ultimul test al naționalei Angliei înaintea debutului la Turneul Final al Campionatului European care va începe săptămâna viitoare.

În mod surprinzător, Southgate a decis să înceapă confruntarea cu naționala lui Mirel Rădoi cu trei jucători, Godfrey (Everton), White (Brighton) și Ward-Prowse (Southampton) care nu fac parte din lotul pentru EURO 2020.

ADVERTISEMENT

În ciuda acestor ”improvizații” atacul lui Gareth Southgate este unul stelar, cu Rashford și Sancho în prim-plan. Căpitanul Harry Kane este doar rezervă.

Primul 11 al Angliei pentru meciul cu România

  • Johnstone – Godfrey, White, Mings, Shaw – Grealish, Phillips, Ward-Prowse – Rashford, Calvert-Lewin, Sancho
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a răspuns cu șase modificări față de jocul cu Georgia

Nici selecționerul României, Mirel Rădoi, nu abdică de la obiceiurile cu care i-a obișnuit pe fanii echipei naționale. Astfel, față de amicalul cu Georgia, în primul 11 al ”tricolorilor” se vor regăsi nu mai puțin de șase nume noi.

Niță, Camora, Stanciu, Cicâldău, Ivan și Păun sunt titulari. Aceștia îi vor înlocui pe Vlad, Ganea, Olaru, Maxim, Hagi și Tănase, suspendat după cartonaşul roşu din meciul cu Georgia.

ADVERTISEMENT

Primul 11 al României în amicalul cu Anglia

  • Niță – Sorescu, Nedelcearu, Chiricheș, Camora – Stanciu, Marin, Cicâldău – Ivan, Alibec, Păun

Primul 11 al României în amicalul cu Georgia

  • Vlad – Sorescu, Chiricheș, Nedelcearu, Ganea – Olaru, Marin, Maxim – Hagi, Alibec, Tănase

Presa din Anglia i-a cerut lui Southgate să învingă România

Anglia nu a mai învins România de mai bine de o jumătate de secol, tocmai din 1970, de la Campionatul Mondial din Mexic, iar jurnaliștii din Regat i-au amintit acest lucru selecționerului Garteh Southgate.

Presa din Anglia a menționat și faptul că în ultimele șapte întâlniri directe, de după 1970, naționala Albionului a obținut doar patru remize în fața tricolorilor.

Meciul Anglia – România se joacă, duminică, de la ora 19:00. Săptămâna viitoare naționala lui Southgate va debuta la Campionatul European, la Londra, contra vicecampioanei mondiale Croația.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,65 este cota pentru ”peste 2,5 goluri” la meciul Anglia-România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT