Sport

Anglia – Scoţia 0-0. Englezii, emoţii pentru primul loc în Grupa D. Cum arată clasamentul

FANATIK.RO vă oferă toate amănuntele despre partida Anglia - Scoţia, din cadrul grupei D la EURO 2020.
18.06.2021 | 20:20
Anglia  Scotia 00 Englezii emotii pentru primul loc in Grupa D Cum arata clasamentul
ADVERTISEMENT
18-06-2021
18:58

Anglia a remizat cu Scoţia în derby-ul de pe Wembley

Anglia – Scoţia 0-0 s-a jucat în etapa a 2-a din Grupa D de la EURO 2020. Englezii au pornit bine în meciul de pe “Wembley”, iar John Stones a ratat cea mai mare ocazie a partidei în primele minute, când a lovit bara. Selecţionata lui Southgate rămâne pe locul 2, la egalitate de puncte cu Cehia, viitoarea adversară, în timp ce Scoţia şi Croaţia vor juca un meci decisiv în ultima etapă.

Min. 79 / Sterling a căzut în careu, după ce a fost călcat de unul dintre fundaşii scoţieni, însă arbitrul Mateu Lahoz a lăsat jocul să continue. Englezii au cerut penalty, însă ibericul nu a apelat la sistemul VAR.

Min. 77 / Che Adams a reluat din unghi, în forţă, dar mingea a trecut peste poarta Angliei.

Min. 48 / Mount a şutat în forţă din afara careului, însă portarul scoţienilor a respins în corner.

Min. 30 / Pickford a salvat Anglia cu o paradă la şutul lui O’Donnell.

Min. 13 / Mount a tras pe lângă poartă la capătul unei faze create de Sterling.

Min. 12 / John Stones a trimis mingea în bară după un corner al Angliei.

Min. 3 / Che Adams a ratat prima ocazie importantă a meciului, după ce şutul scoţianului a fost blocat în extremis de John Stones.

Min. 1 / A început meciul Anglia – Scoţia

18-06-2021
17:55

Echipele de start pentru Anglia - Scoţia

Anglia: Pickford (Everton) – Shaw (Man. United), Stones (Man City), Mings (Aston Villa), James (Chelsea)  – Phillips (Leeds United), Rice (West Ham) – Sterling (Man City), Mount (Chelsea), Foden (Man City) – Kane(c) (Tottenham); Rezerve: Ramsdale, Johnstone, Grealish, Henderson, Rashford, Coady, Calvert-Lewin, Trippier, Sancho, Chilwell, Maguire, Bellingham. Selecționer: Gareth Southgate

Scoţia: Marshall (Derby County) – Hanley (Norwich), McTominay (Manchester United), Tierney (Arsenal) – O’Donnell (Motherwell), McGregor (Celtic), Gilmour (Chelsea),  McGinn (Aston Villa), Robertson (Liverpool) – Dykes (QPR), Adams (Southampton). Rezerve: Gordon, Christie, Armstrong, Cooper, Fleck, Forrest, Fraser, Hendry, McKenna, McLaughlin, Nissbet, Patterson. Selecţioner: Steve Clarke.

Meciul Anglia – Scoţia are loc vineri, 18 iunie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul grupei D a turneului final al EURO 2020. În primul meci, englezii au învins cu 1-0 Croaţia, iar scoţienii au cedat acasă, 0-2, cu Cehia.

Unde se joacă meciul Anglia – Scoţia

Confruntarea de orgolii Anglia – Scoţia, o rivalitate în cadrul Regatului Unit al Marii Britanii, se dispută vineri, 18 iunie, de la ora 22:00, pe stadionul “Wembley” din Londra în etapa a 2-a din grupa D la EURO 2020.

ADVERTISEMENT

Interesul în jurul acestui meci este foarte mare, iar dacă nu ar fi existat restricţiile stadionul ar fi fost plin ochi. Aşa în tribune nu au voie decât 22.500 de spectatori, adică 25 la sută din capacitatea noului Wembley şi toţi doar pe baza testului negativ valabil 72 de ore.

Cine televizează partida Anglia – Scoţia

Partida Anglia – Scoţia se joacă vineri, 18 iunie, de la ora 22:00, pe “Wembley Stadium” din Londra, în etapa a 2-a din grupa D la EURO 2020 şi este transmisă în direct pe micile ecrane de canalul PRO TV. Dar o mai puteţi viziona şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

După aproape zece zile de vreme neobişnuit de frumoasă, Anglia a revenit la ceea ce localnicii sunt obişnuiţi, urmând o perioadă de ploi de aproape două săptămâni, începând tocmai de vineri, 18 iunie. Temperatura în cursul zilei a scăzut de la 30 la 17 grade, la ora meciului estimându-se că vor fi în jur de 14 grade, dar şi mari şanse de precipitaţii. Va oficia la centru spaniolul Mathieu Lahoz.

Ce jucători importanţi lipsesc de la meciul Anglia – Scoţia

Gareth Southgate este bucuros că fundaşul central Harry Maguire este refăcut şi va lua locul lui Tyron Mings în centrul defensivei Albionului alături de John Stones. Şi mijlocaşii Jack Grealish şi Jordan Henderson au primit OK din partea staffului medical.

ADVERTISEMENT

Scoţienii l-au recuperat pe fundaşul stânga Kieran Tierney, jucătorul lui Arsenal, astfel că tot lotul este valid. Rămâne de văzut dacă între buturi va continua David Marshall sau va intra Craig Gordon, primul fiind aspru criticat de fani pentru golul de la mijlocul terenului primit de la cehul Patrik Schick.

Cel mai vechi meci din istoria echipelor naţionale

Anglia – Scoţia este cea mai veche confruntare din istoria fotbalului la nivelul echipelor naţionale. Va fi meciul cu numărul 115 dintre ele şi al 100-lea cu caracter oficial. Paradoxal, ultima întâlnire oficială a avut loc tocmai acum 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Pe teren s-a aflat atunci, în 1996, când Anglia a fost gazda EURO, actualul selecţioner Gareth Southgate. Anglia a învins cu 2-o, prin golurile Alan Shearer şi Paul Gascoigne. Toate pronosticurile merg spre succesul Angliei, considerată a fi la un nivel mult prea ridicat pentru Scoţia la această oră.

Cote la pariuri pentru Anglia – Scoţia

Bookmakerii sunt foarte siguri de succesul naţionalei Albionului, care astfel va fi deja calificată pentru optimi şi cota la victorie este foarte mică, adică 1,35. În schimb, cine crede în minunea scoţiană are cotă 11,50 şi varianta şansă dublă X2 e şi ea imensă, 4,80.

Victoria Angliei combinată cu un gol marcat de Harry Kane are cotă 2 în timp ce opţiunea Anglia bate şi dă minim două goluri ajunge la cota 1,55 şi este destul de plauzibilă. Cine e mai curajos şi riscă pe varianta înscriu ambele echipe are excelenta cotă de 2,30.


  • (P) Cotă SUPERBET pentru Anglia – Scoţia: 1,90 este cota pentru „Total Goluri 0-2”. Vezi aici toate cotele!

  • (P) Cotă SUPERBET pentru Anglia – Scoţia: 2,24 este cota pentru „Pauză sau Final X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT