Advertorial

Anglia – Ungaria: Naţionala maghiară, o victorie şi un egal în ultimele 2 meciuri directe cu Anglia

Grupa 3 din prima divizie din Liga Naţiunilor poate fi considerată, până acum, surpriza competiţiei, datorită configuraţiei actuale a clasamentului.
14.06.2022 | 15:35
Anglia  Ungaria Nationala maghiara o victorie si un egal in ultimele 2 meciuri directe cu Anglia

În acest context, Anglia – Ungaria, partidă care se dispută de la ora 21:45, reprezintă o încleştare care poate confirma ori revenirea Angliei ori, din contră, decăderea naţionalei Albionului şi confirmarea Ungariei drept o forţă de luat în seamă.

La ultima vizită pe pământ englez, Ungaria a obţinut un egal, 1-1, pe Wembley, cu finalista de la Euro 2020. Descoperă oferta Superbet pentru Anglia – Ungaria şi alege-ţi favorita!

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te chiar acum şi profită de Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei!

Anglia, dezamăgirea grupei

Înainte de startul acestei grupe din Liga Naţiunilor, toţi ochii erau aţintiţi pe Italia, care tocmai ce ratase calificarea la Campionatul Mondial şi pierduse Finalissima. Nu mulţi sunt cei care mizau pe un parcurs atât de slab al Angliei, care după trei meciuri este ultima din grupă, cu doar două puncte.

Tocmai meciul tur din Ungaria a fost cel care a stat la baza acestei serii de meciuri fără victorie pentru naţionala lui Gareth Southgate, iar Anglia n-a reuşit să îşi revină de atunci, chiar dacă au urmat două meciuri fără înfrângere, egalurile cu Germania şi Italia.

Poate mai îngrijorătoare este ofensiva Albionului: un singur gol marcat în trei meciuri nu face cinste unei forţe ofensive precum este Anglia, care îi are în componenţa lotului pe Harry Kane (17 goluri în Premier League), Raheem Sterling (13 goluri) sau Jarrod Bowen (12 goluri).

Singurul gol al Angliei a fost marcat de Harry Kane, în partida cu Germania, din penalty. Cine marchează în Anglia – Ungaria? Vezi Cotele Speciale pentru marcatori!

Ungaria, revelaţia grupei

Da, este o grupă condusă de Italia, fapt pe care probabil puţin microbişti l-au intuit la începutul lunii iunie, însă fără doar şi poate revelaţia acestei grupe din Liga Naţiunilor este naţionala Ungariei.

Echipa condusă de Szoboszlai nu doar că a răpus Anglia, dar a obţinut şi un egal cu Germania în runda a treia, singura „pată” din palmaresul maghiarilor în această grupă fiind înfrângerea cu Italia, din deplasare.

Întrebarea care se pune în aceste momente este dacă parcursul Ungariei este doar o întâmplare sau chiar se naşte o nouă supergeneraţie în fotbalul maghiar. O confirmare a afirmaţiei din urmă ar însemna un nou rezultat mare împotriva Angliei, iar pentru o victorie, Ungaria are cota 13.00, în timp ce egalul este notat cu 5.75.

Intră în SuperSocial, reţeaua de socializare a SuperPariorilor

Ai un SuperPariu pentru Anglia – Ungaria? Hai în SuperSocial și arată-l tuturor! Vino alături de ambasadorii Superbet în singura rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.