Life

Animalul care aduce norocul în casă. Are simbolul prosperității și atrage banii

Animalul care aduce norocul în casă. Acesta are asupra sa simbolul prosperității, iar banii vor fi atrași ca prin minune dacă îl ai.
11.05.2023 | 13:30
Animalul care aduce norocul in casa Are simbolul prosperitatii si atrage banii
Animalul care aduce norocul în casă. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Animalul care aduce norocul în casă. Are proprietatea de a atrage banii de partea ta, iar prosperitatea va abunda în casă!

Animalul care aduce norocul în casă

Animalul care poate să aducă cu adevărat noroc în casă este broasca țestoasă. Aceasta este recomandată de specialiști Feng Shui.

ADVERTISEMENT

Tocmai pentru că sunt foarte inteligente, broaștele țestoase pot aduce asupra casei în care stau un simț financiar foarte bun și noroc.

Poți să și cumperi broaște țestoase de pe internet, prețul acestor a fiind de la 200 până la circa 400 de lei. Dacă nu vrei să ai animal de companie o broască țestoasă atunci este de ajuns chiar și o imagine pe care să o înrămezi. Și o statuie cu o broască țestoasă ar trebui să fie de ajuns, conform Feng Shui.

ADVERTISEMENT

Ce alte animale mai aduc noroc în casă

Un alt animal care poate să aducă prosperitate în casa ta este peștișorul auriu. Chinezii îl consideră unul foarte norocos și cred că va atrage asupra casei cantități mari de bani.

Prezența peștișorului de aur în casa ta mai înseamnă și faptul că vei putea duce o viață plină de împliniri, se arată în Feng Shui.

ADVERTISEMENT

La fel, și în cazul acestuia putem să ținem doar o imagine cu un peștișor auriu în casă sau o statuetă. Un alt animal despre care tradiția chineză crede că este aducător de noroc și prosperitate este câinele.

Cei care cred în Feng Shui sunt convinși că acesta atrage mult spor asupra casei. Pentru că aceste animale sunt foarte loiale se spune că aduc asupra casei în care stau multă iubire și înțelegere.

ADVERTISEMENT

Tot în Feng Shui mai există credința că vei putea avea parte de prosperitate financiară și să atragi banii cu ajutorul elementelor de apă. Poți pune un tablou în living cu o mare liniștită pentru a atrage banii.

ADVERTISEMENT