Life

Anisia Gafton, dezvăluiri despre cererea în căsătorie și nunta cu Florin Serghei: ”Singur a făcut tot planul”

Anisia Gafton, detalii despre cererea în căsătorie și cununia cu Florin Serghei. Ce a mărturisit câștigătoarea de la Sunt celebru.
03.07.2024 | 11:35
Anisia Gafton dezvaluiri despre cererea in casatorie si nunta cu Florin Serghei Singur a facut tot planul
Anisia Gafton, detalii despre cererea în căsătorie și cununia cu Florin Serghei. Ce a mărturisit câștigătoarea de la Sunt celebru. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anisia Gafton, dezvăluiri despre cererea în căsătorie și nunta cu Florin Serghei. Vedeta a mărturisit că partenerul de viață a făcut singur tot planul pentru inelul de logodnă, pe care l-a primit în ultima vacanță petrecută împreună.

Anisia Gafton, detalii despre cererea în căsătorie și cununia cu Florin Serghei. Ce a mărturisit câștigătoarea de la Sunt celebru

Anisia Gafton, detalii despre cererea în căsătorie și cununia cu Florin Serghei. Ce a mărturisit câștigătoarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cunoscuta artistă de stand-up nu a bănuit absolut nimic.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Pro TV nu se aștepta să se întâmple acest lucru în ultimul concediu, chiar dacă tot timpul a știut că va veni și acest moment. Concurenta de la Săriți de pe fix recunoaște că iubitul ei a avut emoții foarte mari.

La momentul respectiv comediantul a început să tremure, apoi când s-a pus în genunchi a realizat ce se întâmplă, de fapt. Partenerul de viață nu a complotat cu nimeni pentru inelul pe care l-a achiziționat pe ascuns.

ADVERTISEMENT

„Pur și simplu la un moment dat mi-am dat eu jos inelul ăsta mai colorat. L-am dat jos, mi l-a luat, a luat măsura, numai că nu știu de ce îmi este puțin mare inelul acesta de logodnă. El singur a făcut tot planul.

Eu nu bănuiam nimic, doar el era stresat că eu știu ceva. Când am căutat la umerașe, el a zis: «Nu mai căuta la umerașe!». Îl ascunsese acolo, frumos, operațiune secretă! Și eu nu înțelegeam: băi, e un umeraș!

ADVERTISEMENT

Eu iau tot timpul umerașe. «Dar nu mai lua umerașe de la mine!». Bine, nu am înțeles ce-i cu el! Și după aceea, de fapt, el nu voia ca să știu eu că inelul e acolo. Bănuia că eu am văzut atunci, dar eu nu văzusem nimic”, a spus Anisia Gafton pentru revista ciao.ro.

Anisia Gafton, despre nunta cu Florin Serghei

Anisia Gafton urmează să facă nunta cu Florin Serghei, doar că în prezent cei doi comedianți nu au stabilit data nunții. Cu siguranță, anul acesta evenimentul nu se poate organiza și sunt șanse mari să fie în 2025.

ADVERTISEMENT

Blondina se gândește să facă cununia civilă și pe cea religioasă în aceeași zi, chiar dacă nu va fi ușor să le îmbine. Cât despre rochia de mireasă vedeta de la Pro TV încă nu are o idee clară despre cum va arăta, dar va fi sigur albă.

„Eu nu am nicio idee de modele. Una care să mă încapă și să fie albă. O rochie normală, nu mă văd într-o rachetă îmbrăcată sau habar nu am! Nu, o rochie albă!”, a completat Anisia Gafton, pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând”...
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând” pe A2. Ce viteză avea manelistul
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut...
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut că e vorba de un incendiu
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
UCRAINA vrea să BOMBARDEZE RUSIA! Răsturnare de situație în RĂZBOI
UCRAINA vrea să BOMBARDEZE RUSIA! Răsturnare de situație în RĂZBOI
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Alimentele care te îngrașă în timp record. De evitat cât mai mult!
Alimentele care te îngrașă în timp record. De evitat cât mai mult!
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în...
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în timpul vizitei din România: „Am vrut să-i spun în față”