Life

Anisia Gafton, glume pe seama unui presupus viol: „M-a luat de pe scenă și am simțit pericol”

Anisia Gafton a făcut câteva dezvăluiri inedite despre cariera de umoristă. Una dintre glume ar putea să o coste, însă. Ce a zis recent?
02.10.2022 | 16:30
Anisia Gafton glume pe seama unui presupus viol Ma luat de pe scena si am simtit pericol
Anisia Gafton, în emisiunea lui George Tănase. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Anisia Gafton a vorbit despre experiențele ei mai plăcute și mai puțin plăcute ca actriță de comedie. Invitată în show-ul „Zig Zag” al lui George Tănase, concurenta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” i-a făcut pe toți să râdă cu confesiunile sale… Asta până la un moment dat, când unele declarații făcute de ea ar putea fi interpretate greșit.

Anisia Gafton, glume pe seama unui presupus viol

George a vrut să știe de la Anisia dacă a fost vreun spectacol în care s-a simțit vreodată în nesiguranță pe scenă. Cu zâmbetul până la urechi, comedianta i-a zis că nu prea există show-uri în care să fie în siguranță, de fapt.

ADVERTISEMENT

Apoi, de la una la alta, a zis că a trăit o experiență destul de ciudată. A spus că cineva a vrut să o violeze la un spectacol susținut în Fălticeni. Felul în care a vorbit despre acel moment și gluma pe care a făcut-o după aceea despre viol l-a determinat pe Tănase să rectifice, iar Anisia și-a cerut repede scuze.

„Făceam un fel de pantomimă. Unul dintre ei cred că a încercat să mă violeze pe scenă. Era și în Fălticeni, știi? M-a luat de pe scenă și eu în momentul ăla am simțit pericol.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, asta e, un viol am mai avut. Glumesc, glumesc!”, a declarat Anisia Gafton pe YouTube.

O persoană cunoscută s-a ofticat pe ea pentru că a imitat-o

Tânăra a mai povestit și despre ce presupune pentru ea să imite anumite personaje. Dintre cele pe care le-a parodiat în mediul online a zis că îi place foarte mult Loredana Groza.

ADVERTISEMENT

Ba chiar, în emisiunea lui Tănase, a intrat puțin în rolul Madonnei de R0mânia. Anisia a mai mărturisit că din cauza imitărilor, o anumită vedetă s-a supărat foarte tare pe ea, fără să îi dea numele.

„A fost o persoană, nu pot să dau nume. Eu am imitat-o. A fost puțin jignită. Părea femeie. Așa părea, să nu zic că e bărbat și nu are ***”, a completat Anisia Gafton.

ADVERTISEMENT