ADVERTISEMENT
Simona Halep

Anisimova, distrusă după eșecul cu Simona Halep: “Printre cele mai proaste meciuri din cariera mea! Succes Simonei!”

Autor: Gabriel Esanu | 02.10.2020 | 19:52
Anisimova, distrusă după eșecul cu Simona Halep:
Amanda Anisimova nu i-a putut face față Simonei Halep, în turul 3 la Roland Garros 2020

Simona Halep i-a provocat Amandei Anisimova una dintre cele mai severe înfrângeri ale carierei. A fost 6-0, 6-1 pentru jucătoarea din România, în turul 3 de la Roland Garros 2020.

ADVERTISEMENT

Victoria Simonei vine într-un context special. Chiar Anisimova a fost cea care o eliminase de la precedenta ediție a turneului de la Paris. A fost 6-2, 6-4 atunci pentru jucătoarea din SUA.

FANATIK.RO este printre publicațiile acreditate la Roland Garros 2020 și a participat la conferința de presă online pe care Amanda Anisimova a susținut-o după înfrângerea cu Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Amanda Anisimova, total nemulțumită de prestația din partida cu Simona Halep: “A fost doar o zi proastă pentru mine”

Jucătoare din SUA a fost foarte critică la adresa jocului său și s-a declarat nerăbdătoare să revină pe teren pentru a face uitat acest eșec. I-a urat succes Simonei Halep la Roland Garros 2020.

“Am jucat foarte prost astăzi, unul dintre cele mai proaste meciuri ale mele. Am făcut greșeli pe toată durata meciului. Îi urez succes Simonei pe mai departe. Speram să înceapă să îmi intre loviturile, dar a fost doar o zi proastă pentru mine.

ADVERTISEMENT

Îmi place să joc pe suprafațe lente, nu pot da vina pe asta. Mă simt bine aici. Dar nu am putut intra în meci. Sunt motivată să mă întorc la antrenament și voi încerca și la anul. Anul acesta a fost dificil pentru mine, în special din punct de vedere mental.

Încerc să iau lucrurile pozitive, nu este un dezastru. Voi juca următorul meu turneu la Ostrava. Voi rămâne în Europa, probabil mă voi antrena în Paris”.

ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat în turul 4 la Roland Garros și o va înfrunta pe Iga Swiatek, locul 53 mondial. La ediția de anul trecut a turneului de la Paris, Halep a înfruntat-o pe jucătoarea din Polonia, în aceeași fază a competiției. 6-1, 6-0 a fost scorul în acea partidă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!