Life

Anișoara Dabija îi cere iertare Lidiei Bejenaru, după moartea artistei, pentru relația cu Nicolae Botgros. “I-am greșit, imi pare rău”

Anișoara Dabija îi cere iertare Lidiei Bejenaru, după moartea sa, pentru faptul că a avut o relație cu soțul ei și a făcut-o să sufere.
05.11.2022 | 14:33
Anisoara Dabija ii cere iertare Lidiei Bejenaru dupa moartea artistei pentru relatia cu Nicolae Botgros Iam gresit imi pare rau
Anișoara Dabija îi cere iertare Lidiei Bejenaru, după moartea artistei. Foto Colaj Fanatik / FAcebook
ADVERTISEMENT

Anișoara Dabija îi cere iertare soției bărbatului cu care s-a iubit, chiar după moartea ei. Anișoara Dabija ar vrea să obțină iertarea Lidiei Bejenaru, nevasta lui Nicolae Botgros.

Anișoara Dabija îi cere iertare Lidiei Bejenaru, după moartea artistei. S-a iubit cu soțul ei

Anișoara Dabija consideră că singura persoană căreia i-a greșit în această viață a fost nimeni alta decât soția bărbatului pe care ea îl iubea, anume Nicolae Botgros.

ADVERTISEMENT

Anișoara Dabija a spus că îi pare rău pentru toată suferința pe care i-a provocat-o Lidiei Bejenaru în timpul vieții sale. Cântăreața de muzică populară a făcut și un copil cu soțul ei, o fetiță.

”Unicului om care eu consider din suflet că îmi pare rău și i-am greșit este doamna Lidia! Și îmi pare rău!”, s-a confesat Ana Dabija, conform Star Popular.

ADVERTISEMENT

Anișoara Dabija, declarații de iubire pentru soțul Lidiei Bejenaru

Chiar și așa, Anișoara Dabija nu regretă relația cu Nicolae Botgros, despre care a spus că este bărbatul care a făcut-o să realizeze cât de frumoasă este viața.

Artista de muzică populară a spus că dirijorul i-a fost aproape în cele mai grele momente și datorită lui mai este în viață, pentru că a avut două tentative de suicid la care a renunțat datorită lui.

ADVERTISEMENT

În Nicolae Botgros, Anișoara Dabija a găsit un bărbat bun și respectuos, după ce a avut o relație toxică cu fostul soț, care îi lovea pe copii.

De asemenea, Anișoara Dabija a spus că Nicolae Botgros o iubește enorm pe fetița pe care o au împreună, pe nume Nicoleta.

ADVERTISEMENT

„Am avut sentimente profunde și îi mulțumesc că mi-a arătat că există bărbați în lume care știu să respecte! Un om bun! Cel mai mult m-a atras sensibilitatea aceea de om. 

Nu regret ceea ce s-a întâmplat, probabil maestrul a fost omul care m-a scos din mocirla pe care o trăiam.

El a fost alinarea și mâna aceea care mi-a întins-o  să ies, pentru că eu am avut două tentative să-mi iau viață pentru că nu mai rezistăm. Maestrul o iubește pe Nicoleta enorm, este puterea lui.”, a mai mărturisit artista.

ADVERTISEMENT